ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Έτσι θα είναι ο καιρός αυτή την εβδομάδα

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Βαρομετρικό χαμηλό αναμένεται να επηρεάσει την περιοχή, από το απόγευμα της Τρίτης μέχρι το βράδυ της Τετάρτης.

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά νωρίς το πρωί πιθανό να παρατηρείται τοπική αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, που σύντομα θα διαλυθούν. Σταδιακά όμως ο καιρός θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κατά τόπους συννεφιασμένος, με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών. Οι άνεμοι θα καταστούν νοτιοανατολικοί ως νότιοι και τοπικά μέχρι ανατολικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, παροδικά αυξημένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα παράλια ή και στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και σταδιακά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Αργότερα, στα προσήνεμα παράλια, θα πνέουν μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη, για να καταστεί αργότερα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, περίοδοι με ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται με συννεφιά, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές. Το βράδυ όμως ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος, με βροχές, στις περισσότερες περιοχές, και μεμονωμένες καταιγίδες. Σταδιακά, στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους και αργότερα τοπικά στα ψηλότερα ορεινά, αναμένεται να χιονίσει. Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι άστατος, με βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες καθώς και χιόνια τοπικά στα ψηλότερα ορεινά. Αργά το απόγευμα τα φαινόμενα θα καταστούν μεμονωμένα. Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις, αλλά αργότερα θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Τρίτη, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Τετάρτη αναμένεται αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, για να κυμανθεί πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Πέμπτη αναμένεται άνοδος, για να επανέλθει η θερμοκρασία γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X