ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Έτσι θα είναι ο καιρός τα Χριστούγεννα

Τι λέει η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Χριστούγεννα με ηλιοφάνεια θα κάνουμε φέτος, αφού ο Δρ Φίλιππος Τύμβιος, Ανώτερος Μετεωρολογικός Λειτουργός του Τμήματος Μετεωρολογίας Κύπρου μιλώντας στο 24news, ανέφερε πως την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και δεν αναμένονται βροχές.

Ωστόσο, για τις περιοχές στα ορεινά, σημείωσε πως κατά την διάρκεια της ημέρας θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις.

Ερωτηθείς, για το τι καιρό θα μας κάνει την Πρωτοχρονιά, ο κύριος Τύμβιος δήλωσε πως: «αυτή την στιγμή τα προγνωστικά στοιχεία δείχνουν πως ο καιρός θα είναι αίθριος, ωστόσο δεν αποκλείεται αυτό να αλλάξει τις επόμενες ημέρες».

Αναλυτικά το δελτίο καιρού για  τις επόμενες ημέρες 

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη, μέχρι και αύριο το απόγευμα.

Το απόγευμα, περίοδοι με ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται με συννεφιά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς και στα προσήνεμα μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, αλλά παροδικά στα προσήνεμα παράλια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές, κυρίως το απόγευμα και το βράδυ. Το βράδυ πιθανό να σημειωθεί και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα παράλια, καθώς και παροδική χιονόπτωση ή χιονόνερο, στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και παροδική χιονόπτωση ή χιονόνερο, στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Τετάρτη και μη αξιόλογη μεταβολή την Πέμπτη και την Παρασκευή, για να κυμανθεί γύρω ή λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Πηγή: 24news

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση