ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Έτσι θα χαιρετούν οι royal τους επισήμους στην πανδημία

Ο ιδιαίτερος τρόπος χαιρετισμού του Κάρολου είναι γεγονός

Ριάνα Στυλιανού

Δεν έχουμε δει δημόσιες βασιλικές δεσμεύσεις από τον Μάρτιο, όταν το Ηνωμένο Βασίλειο μπήκε σε αυτοπεριορισμό λόγω της πανδημίας. Ωστόσο στις 16 Ιουνίου, ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα επέστρεψαν στα προσωπικά τους καθήκοντα. 

Κατά την άφιξή του μελλοντικού Βασιλιά, στο Trust Awards, που πραγματοποιήθηκαν στο Παλάτι του Λονδίνου την περασμένη Τετάρτη, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας βγήκε από το αυτοκίνητό του στο κόκκινο χαλί για να τον υποδεχτεί ο Sir Kenneth Olisa, ο Λόρδος-Υπολοχαγός του Ευρύτερου Λονδίνου, στον οποίο επέκτεινε φιλικά χέρι του προς μια επίσημη χειραψία. Ωστόσο, την τελευταία στιγμή, ο Κάρολος έσυρε γρήγορα το χέρι του και γέλασε, προσφέροντας ένα χαιρετισμό «namaste». 

Ο επίσημος χαιρετισμός ανθρώπων χωρίς την τυπική χειραψία έχει αποδειχθεί δύσκολος για τον Πρίγκιπα Κάρολο εν μέσω της επιδημίας του κορωνοϊου, εφόσον, όπως μπορείτε να δείτε από την παρακάτω ανάρτηση, πρόσφερε ξανά το χέρι του για χειραψία αλλά σχεδόν αμέσως άλλαξε τον τρόπο χαιρετισμού του. 

"Είναι τόσο δύσκολο να το θυμάσαι", είπε ο πρίγκιπας. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Windsor Royal Family (@windsor.royal.family) on

Ο πρίγκιπας υπήρξε θετικός στον κορωνοϊο, περίπου στα τέλη Μαρτίου και παρέμεινε σε καραντίνα για αρκετές μέρες ωσότου αναρρώσει. Μπορεί πλέον να είναι καλά αλλά συνεχίζει να τηρεί ευλαβικά τα μέτρα προστασίας. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Windsor Royal Family (@windsor.royal.family) on

  

  

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X