ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Eurovision Song project: Όλα όσα έγιναν στον μεγάλό τελικό

Η μέρα έφτασε. Ο μεγάλος τελικός του Eurovision Song Project ξεκίνησε και σε λίγες ώρες θα μάθουμε ποιος θα εκπροσωπήσει στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Η αγωνία κτυπά κόκκινο. Έξι τραγούδια ρίχνονται στην τελική μάχη, η κριτική επιτροπή έχει πάρει τις θέσεις της ενώ το κοινό παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα.

Ποιος θα είναι ο εκλεκτός του κοινού και της κριτικής επιτροπής που θα πάρει το εισιτήριο για την Βιέννη;

Η τελική εξάδα είναι:

Without your love - Παναγιώτης Κουφογιάννης
Magic - Doody
Δειλά δεν αγαπώ - Χάρις Σάββα - Νέαρχος Ευαγγέλου
Shine - Minus one
Stone in a river - Hovig
One thing i should have done - Γιάννης Καραγιάννης

Πολλές είναι επίσης οι εκπλήξεις που αναμένονται στο αποψινό επεισόδιο. Η Άντρη Καραντώνη, λαμπερή και σέξι ντυμένη με χρυσή δημιουργία του Κύπριου σχεδιαστή Gregory Morfi ερμήνευσε το κομμάτι Rise Like a Phoenix με το οποίο η Conchita Wurst χάρισε τη νίκη στην Αυστρία. 

Σε ρόλο έκπληξη είδαμε τον Τάσο Τρύφωνος που βρέθηκε στο πλάι της οικοδέσποινας ως παρουσιαστής για χάρη της αποψινής βραδιάς.

Την θέση του κριτή άφησαν στη συνέχεια οι Άλεξ Παναγή, Έλενα Πατρόκλου και Δέσποινα Ολυμπίου, για να πουν …κι ένα τραγούδι.

Σε ρόλου χορευτών είδαμε στη συνέχεια γνωστά αστέρια του ΡΙΚ να δίνουν ρεσιτάλ χορού υπό τις οδηγίες του γνωστού χορογράφου Χάρη Σάββα. Ανάμεσά τους είδαμε την Γαβριέλλα Χριστοδούλου, τον Μιχάλη Σοφοκλέους, την Αλεξία Αναστασίου, την Λουκία Πρωταπαπά.

Στη σκηνή ανέβηκε ξανά ο Άλεξ Μιχαήλ παρέα με τους Γιάννη Καραγιάννη και τον Doody για να μας θυμίσουν αγαπημένα τραγούδια από την Eurovision. 

Την σκυτάλη πήραν στη συνέχεια οι Χάρις Σάββα, ο Νέαρχος Ευαγγέλου και ο Φρανσουά από τους Minus One που τραγούδησαν παρέα με την Δέσποινα Ολυμπίου.

Σειρά είχαν οι Hovig και Παναγιώτης Κουφογιάννης που τραγούδησαν με την Έλενα Πατρόκλου.

Stay tuned στο RIK 1! H Κύπρος αποφασίζει απόψε ποιος θα είναι ο εκπρόσωπός της στην Eurovision.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση