ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Εurovision throwback: Η Έλενα Παπαρίζου τότε και σήμερα

Μπορεί να ξέραμε την Έλενα Παπαρίζου λίγο πιο πριν από το 2005 από την συμμετοχή της στην Eurovision με τους Antique το 2001 όπου πήραν την Τρίτη θέση για την Ελλάδα αλλά την γνωρίσαμε ακόμη καλύτερα το 2005 με την συμμετοχή της αλλά και την νίκη της με το “Μy number one”.

H ίδια έκλεψε τις εντυπώσεις με φορώντας δημιουργία Cavalli και έκανε όλη την Ευρώπη να μιλάει όχνι μόνο για το ταλέντο της αλλά και για την καλλίγραμμη σιλουέτα της αλλά και τα πόδια της. Η ίδια μέσα στα χρόνια εξελίχθηκε μεγαλώνοντας πολύ όμορφα και μεγαλώνοντας διαφορετικά μέσα στα χρόνια.

Η Έλενα επέλεγε πολύ συχνά shorts και jeans αποδεικνύοντας το δυνατό σημείο στα πόδια της όπου αργότερα αντικατέστησε φορώντας πιο ριχτά φορέματα. Πλέον η ίδια έχει μια πιο curvy φιγούρα που μας αρέσει γιατί συνεχίζει να μας αποδεικνύει πως έχει αυτοπεποίθηση φορώντας στενές glittery φόρμες κάνοντας λίγο πιο κλασσικό το στιλ της.

Από καλλιτεχνικής άποψης, η Έλενα κυκλοφόρησε το ''My Number One'' το 2005 και από τότε βλέπει τα singles της να γίνονται επιτυχίες το ένα μετά το άλλο, έχοντας κυκλοφορήσει 7 albums (2 Αγγλικά και 5 Ελληνικά).  

Μετά από ένα μικρό break το 2014, μετά την κυκλοφορία του Αγγλόφωνου album ''One Life'', εκτοξεύτηκε και πάλι στην κορυφή με το ''Fiesta'' το 2015, και ακολούθησαν ακόμα δύο ραδιοφωνικά χιτ, το ''Haide'' και το ''Αν Με Δεις Να Κλαίω'' με τον Αναστάσιο Ράμμο που κατέκλυσαν τα ραδιόφωνα το καλοκαίρι που μας πέρασε. 

Τελευταίο της καλλιτεχνικό βήμα ήταν η επιτυχημένη περιοδεία της με την Δέσποινα Βανδή, με την οποία γύρισε Ελλάδα και Κύπρο. 

 

Διαβάστε επίσης:

To twitter τρολάρει την Eurovision

Η ιστορία της Φουρέιρα στη New York Times

Η Κύπρος έβαλε ''φωτιά'' στη σκηνή της Eurovision 

Feel the Foureira fire! Όλα όσα κρατάμε από τον Α' Ημιτελικό της Eurovision

Αυτές οι χώρες πέρασαν στον μεγάλο τελικό της Eurovision 

Χαμός στα ξένα Μέσα για την Φουρέιρα και το «Fuego» 

Ελένη Φουρέιρα: Σε ποια θέση θα εμφανιστεί στον τελικό;

Αυτός ήταν ο Β' Ημιτελικός της Eurovision;

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση