ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια για το MTN Madwalk

Απόψε στην Κρατική Έκθεση στο Περίπτερο 6, ο παλμός της μόδας χτυπά στο 4ο MTN Madwalk σε ένα λαμπερό show που έρχεται για να αφήσει εποχή.

Τα εισιτήρια για το μεγάλο event έγιναν ανάρπαστα και όλοι ανυπομονούν για το μεγαλύτερο fashion show που έγινε ποτέ στην Κύπρο.
Για ακόμη μια χρονιά το MTN Mawalk στηρίζει τη μόδα και τους Κύπριους σχεδιαστές σε ένα φαντασμαγορικό show που έχει στηθεί μοναδικά από τον Φωκά Ευαγγελινό και τον Κώστα Καπετανίδη.

1200 καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία απόψε το βράδυ να παρακολουθήσουν ένα show διεθνών προδιαγραφών, που ανάλογο δεν έχει γίνει ποτέ στην Κύπρο. Περισσότερα από 35 μοντέλα θα κάνουν το δικό τους catwalk σε μια πασαρέλα 30 μέτρων, ντυμένα με δημιουργίες Κύπριων σχεδιαστών, αποδεικνύοντας πως η Κύπρος έχει το δικό της fashion industry. Ένα industrial concept από τον creative director της sppmedia, Γιάννο Ιωάννου. Καλλιτέχνες από την Κύπρο και την Ελλάδα θα συνοδεύσουν μουσικά τα fashion show σε ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα.

Την επιμέλεια και καθοδήγηση των σχεδιαστών έχει η ομάδα του must και η διευθύντρια του περιοδικού, Ειρήνη Χριστοφόρου. Το σχεδιασμό του show έχει αναλάβει ο διευθυντής του Mad Κύπρου, Τάσος Τρύφωνος, μαζί με τον Νίκο Τάγη από το Mad Ελλάδος.

Απόψε το βράδυ η Κυπριακή μόδα γιορτάζει στο MTN Madwalk στην Κρατική Έκθεση.

Χορηγός το Σχέδιο Ανταμοιβή της Τράπεζας Κύπρου
Accessories by Swarovski
Οδηγεί με ασφάλεια το ΜΙΝΙ της Χαράλαμπος Πηλακούτας LTD
Beauty supporter: Shiseido
Hair by Kevin Murphy
Drinks by Absolut Elyx
Απόλαυση χωρίς ενοχές από τα Παγωτά Fat Free Παπαφιλίππου
Coffee by EMMI CAFFE LATTE
Τους καλλιτέχνες μεταφέρει η Smart Flying αερογραμμή Blue Air
Προβάλλει το MEGAONE

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση