ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Εξιτήριο έλαβε ο Boris Johnson

Το μήνυμα που έστειλε η αρραβωνιαστικιά του Carrie Symonds

Ευχάριστα τα νέα για την υγεία του Boris Johnson, καθώς όπως αναφέρει ανακοίνωση της Downing Street, ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, το απόγευμα της Κυριακής 12 Απριλίου, έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο St. Thomas του Λονδίνου, όπου και νοσηλευόταν λόγω λοίμωξης του με τον νέο κορωνοϊό, SARS-CoV-2, ο οποίος προκαλεί την ασθένεια πανδημία COVID-19.

Αν και η κατάσταση της υγείας του ήταν αρκετά δύσκολη, καθώς ο ίδιος μεταφέρθηκε στην εντατική για περίπου τρεις ημέρες, σε λιγότερο από μια βδομάδα κατάφερε να αναρρώσει και να λάβει εξιτήριο.

Όπως αναφέρει ωστόσο η ανακοίνωση του Νούμερου 10 της Downing Street, o Boris Johnson «θα συνεχίσει την κάτοικόν ανάρρωση του και δεν θα επιστρέψει άμεσα στα καθήκοντα του».

Να σημειώσουμε πως κατά την απουσία του Johnson από την πρωθυπουργική καρέκλα, αντικαθιστάται από τον Υπουργός Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου, Ντόμινικ Ρααμπ. Σε ότι αφορά τις αποφάσεις μείζονων ζητημάτων όπως των μέτρων έκτακτης ανάγκης, συνεχίζεται να υφίσταται η σύγκληση της Κυβερνητικής Επιτροπής COBRA, όπου την τελευταίο λόγο θα τον έχει ο ΥΠΕΞ της χώρας.

Μαθαίνοντας τα νέα, η εγκυμονούσα μνηστή του, Carrie Symonds, θέλησε να στείλει ένα υπέροχο μήνυμα προς το ιατρικό προσωπικό, το οποίο βοήθησε τον Βρετανό πρωθυπουργό να ξεπεράσει την περιπέτεια του με την COVID-19, προσθέτοντας ότι υπήρξαν «πολύ μαύρες στιγμές» την προηγούμενη εβδομάδα. 

Πιο συγκεκριμένα, η Carrie δήλωσε μέσα από πρόσφατό της tweet:  «Δεν υπάρχουν λόγια για να ευχαριστήσω αρκετά τους ανθρώπους του εθνικού συστήματος υγείας. Το προσωπικό στο νοσοκομείο St Thomas υπήρξε εξαιρετικό. Δεν θα μπορέσω ποτέ να σας το ξεπληρώσω και δεν θα σταματήσω ποτέ να σας ευχαριστώ».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση