ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Ευαγγελινός – Καπετανίδης: Αναλαμβάνουν τα #mmas15

Σταύρη Φράγκου

Όλα αρχίζουν να παίρνουν τη θέση τους όσον αφορά στα πρώτα Cytamobile Vodafone MAD music awards Cyprus, the concert. Η ψηφοφορία συνεχίζεται μέσω της ιστοσελίδας madtv.com.cy και τα εισιτήρια άρχισαν να έχουν τους κατόχους τους. Στις 28 Οκτωβρίου στις 7:30, Έλληνες και Κύπριοι καλλιτέχνες θα δώσουν το «παρών» τους στο Κλειστό Γυμναστήριο Τ.Παπαδόπουλος - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ στη Λευκωσία για την απόλυτη συναυλία της χρονιάς.

Ποιοί είναι όμως αυτοί που θα έχουν τη καλλιτεχνική διεύθυνση και τηλεσκηνοθεσία των πρώτων Cytamobile Vodafone MAD music awards Cyprus, the concert ;

Φωκάς Ευαγγελινός
Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του ως χορευτής συμμετέχοντας σε χορευτικά παραστάσεων αρχαίας τραγωδίας, ενώ παράλληλα εμφανιζόταν σε διάφορες μουσικές σκηνές. Εργάστηκε ως χορογράφος, κινησιολόγος και σκηνοθέτης σε μουσικές σκηνές μαζί με πολύ δημοφιλείς καλλιτέχνες (Άννα Βίσση, Σάκη Ρουβά, κ.ά) ενώ από το 1993 ασχολείται συστηματικά με την τηλεόραση, χορογραφώντας πολλά shows. Το 1996 άνοιξε τη Σχολή χορού Φωκά Ευαγγελινού, η οποία είναι αναγνωρισμένη από το κράτος και μέλος των ακαδημιών. Το 2005 ήταν ο αρχιτέκτονας της θριαμβευτικής εμφάνισης της Έλενα Παπαρίζου, ενώ ένα χρόνο μετά ανέλαβε την καλλιτεχνική διεύθυνση του διαγωνισμού της Εurovision στην Αθήνα και κέρδισε την 2η θέση για την Ρωσία με τον Dima Bilan. Το 2008 συμμετείχε ξανά ως σκηνοθέτης και χορογράφος στο διαγωνισμό της Eurovision με την Ουκρανία και την Αni Lorak, η οποία κατέλαβε την 2η θέση αλλά και με τη Ρωσία με τον Dima Bilan, ο οποίος έφερε την 1η θέση στον διαγωνισμό. Σκηνοθέτησε επίσης το Dancing with the stars καθώς και τα Mad Video Music Awards 2013 by Vodafone στην Ελλάδα που έγιναν με απόλυτη επιτυχία! Γι’ αυτό και για τα πρώτα Cytamobile Vodafone MAD music awards Cyprus, the concert δεν θα μπορούσε να αναλάβει άλλος καλύτερα την καλλιτεχνική διεύθυνση εκτός από τον Φωκά Ευαγγελινό.

Κώστας Καπετανίδης
Είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους σκηνοθέτες video clip στην Ελλάδα, έχοντας συνεργαστεί με τους καλύτερους και πιο εμπορικούς καλλιτέχνες της Ελλάδας. Έχει σκηνοθετήσει εκατοντάδες video clips με τους μεγαλύτερους Έλληνες τραγουδιστές και έχει σκηνοθετήσει δεκάδες γνωστές τηλεοπτικές εκπομπές όπως το Prive, το Mega Star κ.ά. Ο δημιουργικός Κώστας Καπετανίδης γεννήθηκε έχοντας μέσα του το μικρόβιο της σκηνοθεσίας. Το 2005 και 2007 βραβεύτηκε στα μουσικά βραβεία MAD της Ελλάδας ως ο καλύτερος σκηνοθέτης της χρονιάς και κάθε χρόνο η η σκηνοθεσία των μουσικών βραβείων MAD έχει την δική του υπογραφή.

Τώρα? Λέει ναι για τη τηλεσκηνοθεσία στα πρώτα Cytamobile Vodafone MAD music awards Cyprus, the concert!

Proud Sponsor American Express, Drinks by Somersby, Make up by L’Oreal Paris, Hair by L’Oreal Professionnel


save the date.
#mmas15

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση