ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ευλαμπία Ρέβη: Η εξομολόγηση της που συγκίνησε το Πανελλήνιο

Η Ευλαμπία Ρέβη, η δημοσιογράφος του Open το απόγευμα της Δευτέρας βρέθηκε στον Γαλατσώνα της Εύβοιας για να μεταδώσει τις εξελίξεις με τις πυρκαγιές που μαίνονται για άλλο ένα 24ωρο. Κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ της, η δημοσιογράφος λύγισε μαζί με έναν ηλικιωμένο στις φωτιές της Εύβοιας και συγκίνησε το Πανελλήνιο. 

Η ρεπόρτερ προσπαθούσε να πείσει τον ηλικιωμένο άντρα να φύγει από το πύρινο μέτωπο με εκείνον να επιμένει ότι θα μείνει για να σώσει το σπίτι του που κινδύνευε να καεί και η στιγμή αυτή ήταν μία από τις πιο συγκλονιστικές της ελληνικής τηλεόρασης που “άγγιξε” τις καρδιές αρκετών.

Η Ευλαμπία Ρέβη ξέσπασε σε κλάματα και τον παρακάλεσε να φύγει από το σπίτι του για είναι ασφαλής, ενώ του υποσχέθηκε ότι θα τον βοηθήσει.

Λίγες ώρες αργότερα η δημοσιογράφος ευχαρίστησε τον κόσμο που την αποθέωσε με εκατοντάδες μηνύματα αγάπης στα social media, γράφοντας τα εξής:
«Η αλήθεια είναι ότι έχω κομπλάρει από αυτό το τεράστιο κύμα αγάπης που δέχομαι απ’ όλους σας. Μακάρι αυτή η αγάπη να οδηγήσει στο να έχει ο παππούλης την φροντίδα που πρέπει από την Πολιτεία και την οικογένειά του, που όπως έμαθα αργότερα, τον έχει εγκαταλείψει.

Όσο για εμένα έκανα απλώς τη δουλειά μου, όπως τόσοι και τόσοι αξιόλογοι συνάδελφοι. Απλώς, καμία φορά σπάμε κι εμείς, γιατί και οι δημοσιογράφοι είμαστε άνθρωποι. Σας ευχαριστώ». 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση