ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

ΕΥΡHΚΑ Μασσαλίας-The Charity Show: Αυτές είναι οι δύο πρώτες κυρίες που θα περπατήσουν

To ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας - The Charity Show πλησιάζει. 

Δέκα επώνυμες κυρίες, θα φορέσουν μαγιό και καφτάνια, με την υπογραφή της επιτυχημένης σχεδιάστριας Μάρσιας Θρασυβούλου Ocean Blue, προκειμένου να ανέβουν στην πασαρέλα που θα στήσει στο Lemon Park το Beautiful People σε συνεργασία με το Εύρηκα Μασσαλίας, στο μεγαλύτερο καλοκαιρινό φιλανθρωπικό fashion show. 

Ποιες θα είναι όμως αυτές οι δέκα κυρίες; Ξεκινώνοντας από σήμερα, θα αποκαλύπτουμε δύο - δύο τις κυρίες που θα περπατήσουν στην πασαρέλα του ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας - The Charity Show. 

Σύλβια Μαυροπούλου και η Έλβα Ρωσσίδου είναι οι δύο εκ των δέκα γνωστών κυριών, ενώ το Beautiful People θα δώσει το ποσό των €500 σε κάθε γνωστή κυρία που θα διασχίσει την πασαρέλα με το συνολικό πόσο των €5.000 θα ενισχύσει τον Σύνδεσμο ''Μωρά Θαύματα'' του Μακάριου Νοσοκομείου. 

Το περιοδικό μας και ο μεγάλος χορηγός της βραδιάς ήδη εργάζονται πυρετωδώς για να προσφέρουν σε όσους παρευρεθούν στο απόλυτο καλοκαιρινό event αξέχαστες στιγμές με μουσική και διάφορες άλλες εκπλήξεις. 

Το charity show, που θα ενώσει τη φιλανθρωπία με τη μόδα, θα γίνει στις 29 Ιουνίου, στις 20:30 στο Lemon Park στη Λευκωσία, ενώ ήδη τα εισιτήρια προπωλούνται στη τιμή των €10.

Δέκα προσωπικότητες θα περπατήσουν στο φιλανθρωπικό fashion show, προσφέροντας €5.000 στον Σύνδεσμο Μωρά Θαύματα. Η Μάρσια Θρασυβούλου, το Beautiful People και το Εύρηκα Μασσαλίας ετοιμάζονται πυρετωδώς για το απόλυτο καλοκαιρινό φιλανθρωπικό event.

Τα Μωρά Θαύματα είναι ένας οργανισμός ο οποίος έχει δημιουργηθεί για στήριξη και ενίσχυση της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Πρόωρων Νεογνών του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ στη Λευκωσία.

Με την ευγενική στήριξη της Ελληνικής Τράπεζας, ΜΤΝ και ΚΕΑΝ Stevia.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση