ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Εύρηκα Μασσαλίας - The Charity Show: Απόψε η μεγάλη βραδιά

Το Beautiful People αυτό το καλοκαίρι κάνει τη διαφορά και μέσω των celebrities πραγματοποιεί κοινωνικό έργο, αφού δίνει €5.000 για τον Σύνδεσμο Μωρά Θαύματα. Το περιοδικό, μαζί με το Εύρηκα Μασσαλίας διοργανώνουν το The Charity Show, στο οποίο δέκα γνωστές κυρίες θα περπατήσουν στην πασαρέλα με δημιουργίες Ocean Blue και το περιοδικό θα δώσει €500 σε καθεμιά από αυτές για την ενίσχυση του Συνδέσμου. Ήδη η ομάδα του Beautiful People μαζί με τη σχεδιάστρια Μάρσια Θρασυβούλου ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη μεγάλη βραδιά, που θα πραγματοποιηθεί απόψε στο Lemon Park στις 20:30.

Τι θα δούμε

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, η Σύλβια Μαυροπούλου, η Σόλια Κυπριανού, η Μαρία Κορτζιά, η Όλγα Πολίτου, η Μονικ Βαρμπαντιάν, η Έλβα Ρωσσίδου, η Βαλεντίνα Ελ Σαγιετ, η Μαρία Έλενα Κυριάκου και η Νατάσα Αλέξανδρου θα βοηθήσουν την προσπάθεια του Beautiful People και του Εύρηκα Μασσαλίας για ενίσχυση του συνδέσμου ''Μωρά Θαύματα''

Οικοδεσπότης της βραδιάς θα είναι ο γνωστός ηθοποιός και μουσικός παραγωγός του Love FM 100.7, 88.7 και 108 Μαρίνος Κόνσολος. Την επίδειξη μόδας θα ντύσει μουσικά το συγκρότημα Παπιγιόν Band Summer Βέρσιον με τους Ερμογένη Σκιτίνη, Άγγελο Αυγουστή και Helena Παναγή.

Επίσης, θα ακολουθήσει after party που θα περιλαμβάνει cheese & wine. Στη διάρκεια της βραδιάς, οι καλεσμένοι θα μπορούν να ξεδιψάσουν με ΚΕΑΝ Stevia, ενώ στα decks θα είναι ο Dino K. Το μακιγιάζ θα αναλάβει η ομάδα της Τερέζας Μάντη και τα χτενίσματα η ομάδα της Kevin Murphy.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση