ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Ευθύμιος Δίπλαρος: Ο μισθός του βουλευτή και ο… παρπέρης

Στο Ράδιο Πρώτο και στην εκπομπή της Κατερίνας Χριστοφίδου, «Όλα στο Φως», μίλησε το πρωί της Παρασκευής ο βουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού, Ευθύμιος Δίπλαρος.

Ανάμεσα σε άλλα, ο κ. Δίπλαρος σχολίασε το μισθό που παίρνει ένας βουλευτής ενώ αποκάλυψε πόσα δίνει στον κουρέα του, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις της Αθηνάς Κυριακίδου στην εκπομπή της Γωγώς Αλεξανδρινού, «Ανοιχτή Γραμμή».

«Εάν η κυβέρνηση φέρει νομοσχέδιο ο μισθός του βουλευτή να είναι 1000 ευρώ, εγώ θα ψηφίσω υπέρ για να ικανοποιηθούν όλοι. Αλλά να σας πω και κάτι άλλο, ο βουλευτής πρέπει να είναι συνέχεια στον κόσμο. Τι θέλουμε από τον βουλευτή, να είναι δίπλα στον πολίτη ναι ή όχι; Αν θέλουμε να είναι δίπλα στον πολίτη θα πρέπει να αμείβεται με ένα αξιοπρεπή μισθό», δήλωσε για τον περιβόητο μισθό του βουλευτή.

Στη συνέχεια ο βουλευτής του ΔΗΣΥ αποκάλυψε το ποσό που δίνει στον κουρέα του, με αφορμή τις δηλώσεις της Αθηνάς Κυριακίδου.

«Συνεχίζω να έχω τον παρπέρη μου κ. Ανδρέα, από τότε που ήμουνα δημοσιογράφος. Με κουρεύει κάθε φορά που πάω 15 ευρώ, όπως μου έπαιρνε πάντα. Μάλιστα έχει να το λέει ο κ. Ανδρέας ότι παρόλο που έγινα βουλευτής, δεν άλλαξα κουρέα», είπε. Πηγή: 24news

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση