ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Φαίη Σκορδά: «Δεν έκανα πλαστική στη μύτη μου»

Μία δήλωση της Μελίνας Ασλανίδου σχετικά με τις φήμες που την θέλουν να έχει υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις, σχολιάστηκε από την παρέα του «Πρω1νού» και τους οικοδεσπότες, Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά. «Η Μελίνα Ασλανίδου λέει: "Δεν έχω κάνει πλαστικές"....Γιατί έχει γίνει και για τη Μελίνα πολύς ντόρος», είπε ο Άρης Καβατζίκης, σχολιάζοντας το θέμα.

«Μην με κοιτάτε παιδιά! Εμένα πάλι αυτό που λέγανε ότι έκανα πλαστική στο πρόσωπο;», είπε η Φαίη Σκορδά στον «αέρα» της εκπομπής. «Έχεις κάνει παντού, στη μύτη, στα ζυγωματικά, στο μέτωπο, στα μαλλιά! Έχεις κάνει προσθετική μαλλιών», πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας, θέλοντας να «πειράξει» την σύζυγό του.  «Τη μύτη δεν την έχεις αλλάξει», σχόλιασε η Μαρία Ηλιάκη με τη Σάσα Σταμάτη να προσθέτει: «Η μύτη είναι ίδια, ποντιακή τέλεια!». Τότε ο Γιώργος Λιάγκας, είπε με χιουμοριστική διάθεση: «Θα ήσουν η πιο Πόντια, αν έκανες πλαστική στη μύτη και να την άφηνες πάλι μεγάλη! Τζάμπα τα λεφτά θα ήταν»,

Στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά, εξήγησε πως γράφτηκε ότι έκανε πλαστική επέμβαση στη μύτη, με αφορμή μία φωτογραφία της. Μαζί με τον μακιγιέρ της, δημοσιοποίησε μία ρετουσαρισμένη φωτογραφία της, στην οποία προφανώς η μύτη της φαινόταν μικρότερη. «Απλώς είχαμε ανεβάσει μια φωτογραφία, μαζί με τον Σίσκο τον μακιγιέρ μου, που είχαμε κάνει μια φωτοσκίαση, ένα ρετούς... Μετά όμως, την άλλη μέρα, ανεβάσαμε μια κανονική φωτογραφία!», είπε η ξανθιά παρουσιάστρια, θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS