ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Φαίη Σκορδά: Τα παρατά όλα και γίνεται ηθοποιός;

Η Φαίη Σκορδά είναι έτοιμη να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό αυτή τη φορά μέσα από τη νέα τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1.

Μετά την «παρθενική» της εμφάνιση ως ηθοποιός στην κινηματογραφική ταινία «Λάρισα εμπιστευτικό», του Στράτου Μαρκίδη, όπου υποδυόταν τον εαυτό της, ήρθε η ώρα για την Φαίη Σκορδά να μας ξαναδείξει το ταλέντο της ως... ηθοποιός!

Όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς στο newsit, η παρουσιάστρια πρόκειται να κάνει guest ρόλο στη νέα σειρά του Ant1 «Καλές δουλειές», με πρωταγωνιστές τον Πέτρο Φιλιππίδη και την Φαίη Ξυλά. Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, όταν ο Φιλιππίδης ήταν καλεσμένος στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή και αναφέρθηκε στην καινούργια κωμική σειρά.

Τότε η Σκορδά... αυτοπροτάθηκε λέγοντας ότι «και εγώ θα 'ρθω. Θα πάω μόνη μου», ενώ γελώντας αποκάλυψε και ότι «τόσα χρόνια ο Μπούτος, του το 'λεγα. Δεν με νοιάζει που είναι ξανά μαζί, εγώ θα τα πω. Ένα πράγμα του κρατώ. Δεν με έβαλε σε μία σειρά να κάνω ένα guest», ενώ ο Γιώργος Λιάγκας, επίσης γελώντας, είχε προσθέσει πως «για αυτό φύγαμε από το MEGA! Επειδή δεν είχε βάλει ο Μπούτος τη Σκορδά να κάνει ένα πέρασμα από μια σειρά Κι αν δεν σε βάλει κι ο Λάτσιος θα φύγουμε κι από τον ΑΝΤ1».

Η Φαίη Σκορδά, στην σειρά, θα είναι η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής, στην οποία θα συνδεθούν με τις φυλακές όπου θα μαγειρέψει η φυλακισμένη ηρωίδα που υποδύεται η Φαίη Ξυλά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση