ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Φεστιβάλ Βενετίας: Τα ξενοδοχεία 5 αστέρων που επιλέγουν οι celebs

Φυσικά οι περισσότεροι συνδυάζουν το Φεστιβάλ με τις διακοπές τους

Πρεμιέρα έκανε το 77ο Φεστιβάλ Βενετίας την Τετάρτη 02/09/2020. Παρόλο που η πανδημία του κορωνοϊού επηρέασε πολλά events τους τελευταίους μήνες και ακύρωσε εκδηλώσεις το Φεστιβάλ Βενετίας άνοιξε τις πύλες του και υποδέχτηκε αγαπημένους μας celebs που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί.

Φυσικά οι περισσότεροι συνδυάζουν το Φεστιβάλ με τις διακοπές τους και δεν θα μπορούσαν παρά να επιλέξουν τα καλύτερα ξενοδοχεία της πόλης για την στέγασή του; Ποια είναι όμως αυτά

Hotel Cipriani
Ένα από τα πλέον διάσημα ξενοδοχεία της πόλης το οποίο βρίσκεται στο νησάκι Guidecca. Εκεί οι αγαπημένοι μας αστέρες απολαμβάνουν ιδιωτικότητα, την πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων και πιάτα από το εστιατόριο Oro βραβευμένο με αστέρι Michelin. Για να φτάσει κανείς εκεί πρέπει να ταξιδέψει με ιδιωτικό βαρκάκι για να απόλαυση την πολυτέλεια του ξενοδοχείου. Σε αυτό το μικρό παράδεισο έχουν κάνει διακοπές η όπως η Angelina Jolie, η Salma Hayek και ο Jack Nicholson.

Venice Hotel Gritti
To παλάτι που ανήκε στον δόγη Andrea Gritti και χτίστηκε τον 15ο αιώνα προσφέρει μια μαγευτική θέα στην εκκλησία της Madonna della Salute και η τοποθεσία του είναι κλειδί για τους επισκέπτες. Το ξενοδοχείο έχει φιλοξενήσει τον Richard Burton με την Elizabeth Τaylor μέχρι τον Brad Pitt και την Angelina Jolie. Ήταν μάλιστα και το ξενοδοχείο στο οποίο έμεινε ο Tom Cruise κατά την διάρκεια του lockdown αφού βρέθηκε εκεί για τα γυρίσματα της ταινίας Mission Impossible.

Hotel Excelsior
Ήταν το ξενοδοχείο το οποίο πραγματοποιήθηκε το πρώτο Φεστιβάλ Βενετίας το 1931. Ένα από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία της πόλης το οποίο κάθε χρόνο τέτοια περίοδο κατακλύζεται από αστέρες του Hollywood. Εδώ επιλέγουν να μείνουν τα πιο γνωστά ονόματα από τον Quentin Tarantino στον πρόεδρο της κριτική επιτροπής του Φεστιβάλ αφού πολλά από τα events του Φεστιβάλ πραγματοποιούνται στους χώρους του.

Hotel Danieli
Ένα ξενοδοχείο στολίδι το οποίο βρίσκεται κοντά στην περίφημη Piazza san Marco και επιλέγουν οι celebs όχι μόνο κατά την διάρκεια του φεστιβάλ αλλά και για την διαμονή τους όταν βρίσκονται στην πόλη για γυρίσματα. Αρκεί να σας πούμε ότι στην Doge Dandolo Royal Suite γυρίστηκαν σκηνές της ταινίας The Tourist.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση