ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top
 

Φιλίππα Καρσερά: Μαζί με τον πατέρα της στην πρώτη της ανάρτηση ως Πρώτη Κυρία

Το τρυφερό στιγμιότυπο που δημοσίευσε η Φιλίππα Καρσερά μαζί με τον αγαπημένο της πατέρα.

Δέσποινα Άσπρου

Λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση των Προεδρικών εκλογών, η σύζυγος του εκλελεγμένου προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, Φιλίππα Καρσερά πραγματοποίησε την πρώτη της ανάρτηση ως Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Αν και πολλοί περιμέναμε να την δούμε στο πρώτο της ποστ με το νέο της ρόλο μαζί με τον σύζυγό της, η ίδια έκανε την έκπληξη και με αφορμή τα γενέθλια του πατέρα της, πόζαρε μαζί του.

«Χρόνια Πολλά Παπά μου. Εύχομαι να εκπέμπεις για πολλά χρόνια ακόμη το φως της αγάπης, της προσφοράς και της ανιδιοτέλειας», σχολίασε η Φιλίππα Καρσερά σε λεζάντα που συνόδευε την ανάρτηση της.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Philippa Karsera (@phkarsera)

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο πατέρας της Καρσερά υπήρξε ένας από τους καταδρομείς που πολέμησαν στην Αμμόχωστο κατά την εισβολή «Ο πατέρας μου έτρεξε να καταταγεί αμέσως μόλις έμαθε τα νέα της εισβολής. Το ίδιο πρωί της τουρκικής απόβασης. Ήταν έφεδρος καταδρομέας και εργαζόταν τότε στην Αμμόχωστο όπου είχε προηγουμένως νυμφευθεί την μητέρα μου. Αυτή είναι η πιο συγκλονιστική ιστορία δυνατής αφήγησης που αναδεικνύει το μεγαλείο της ανιδιοτελούς συνεισφοράς στην πατρίδα την ώρα που σε έχει ανάγκη, απλών ανθρώπων, που δεν προσδοκούν κάτι. Ο πατέρας μου κατατάγηκε ως έφεδρος από την πρώτη ημέρα και η μητέρα μου με ένα βρέφος στην αγκαλιά και μεσήλικες γονείς θα περνούσε μέρες, εβδομάδες, αγωνίας ώσπου να πάρει την απόφαση να αφήσει το σπίτι της και να ψάξει προστασία στη Λεμεσό. Και εκεί ξανά από την αρχή, ένας νέος αγώνας για μια αξιοπρεπή ζωή, έστω και στην προσφυγιά και χωρίς καθόλου βοήθεια», είχε αναφέρει στο παρελθόν η Φιλίππα Καρσερά για τον πατέρα της.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS