ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Φιλιππίδης: Ποινική δίωξη για έναν βιασμό και δύο απόπειρες

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα.

newsroom must

Σε βαθμό κακουργήματος θα κατηγορηθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης, μετά και τις καταγγελίες εις βάρος του, που αφορούν δύο απόπειρες βιασμού και έναν βιασμό.

Ο εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση (Κ. Σπυρόπουλος) έχει ήδη ασκήσει ποινική δίωξη εναντίων του για τα συγκεκριμένα αδικήματα. Αφορούν τις τρεις καταγγελίες που έκαναν οι γυναίκες ηθοποιοί στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και εν συνεχεία ενώπιων του εισαγγελέα.

Η μια από αυτές, με την κατάθεσή της περιέγραψε τα όσα έπραξε ο κατηγορούμενος εις βάρος της, σκιαγραφώντας το επεισόδιο βιασμού, το οποίο φέρεται να τελέστηκε μέσα σε θεατρικό χώρο. Όπως φέρεται να έχει καταθέσει η καταγγέλλουσα, «ο ηθοποιός προέβη σε σεξουαλικές πράξεις παρά τη θέλησή της».

Αναφορικά με τις απόπειρες, η μία εκ των δύο κατέθεσε πως ο καταγγελλόμενος της «επιτέθηκε, άπλωσε τα χέρια του στο σώμα της και άρχισε να τη φιλάει και να ασελγεί πάνω της. Και ενώ η καταγγέλλουσα τον ικέτευε να σταματήσει, εκείνος συνέχιζε, κρατώντας την εγκλωβισμένη στον καναπέ λόγω της σωματικής του υπεροχής. Κατάφερε να της κατεβάσει το παντελόνι και να της επιτεθεί. Στη συνέχεια και σε κατάσταση απόγνωσης η γυναίκα του ζητούσε να σταματήσει, αλλά εκείνος, σύμφωνα με την καταγγελία της, συνέχισε να ασελγεί πάνω της». Η ίδια συνεχίζοντας αναφέρει ότι κατάφερε να ξεφύγει χτυπώντας τον με το πόδι της και φωνάζοντάς του να την αφήσει να φύγει, ενώ ο ίδιος της ανακοίνωσε ότι η πόρτα είναι κλειδωμένη. Εν τέλη, ο ηθοποιός τής άνοιξε την πόρτα, αφού πρώτα την απείλησε πως θα την καταστρέψει.

Για την δεύτερη περίπτωση, αναφερόμενη στον Αύγουστο του, όταν ο ηθοποιός ην οδήγησε με το αμάξι σε αδιέξοδο δρομάκι στο Παλαιό Ψυχικό. Εκεί, όπως έχει αναφέρει, ο συνάδελφός της αποπειράθηκε να τη βιάσει, αφού κλείδωσε τις πόρτες του οχήματός του.

Να σημειώσουμε ότι ο ηθοποιός έχει καταθέσει ένα υπόμνημα στον εισαγγελέα στο οποίο φαίνεται να αρνείται τις πράξεις που του καταλογίζονται.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση