ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Φιλιππίδης - Χαϊκάλης: Eιρωνεύονται τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης

newsroom must

Mετά από αρκετές καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, στα social media κυκλοφόρησε ένα παλαιότερο βίντεο που δείχνει τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Παύλο Χαϊκάλη να ειρωνεύονται τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης.

Το βίντεο που έχει γυριστεί το 2018 οι δύο ηθοποιοί κάνουν πλάκα διακωμωδώντας τα περί σεξουαλικής παρενόχλησης. Ο Παύλος Χαϊκάλης αναφέρει πως "δέχομαι σεξουαλική παρενόχληση" τη στιγμή που ο Πέτρος Φιλιππίδης τον φιλά στο μάγουλο. "Δεν θέλω, δεν θέλω" λέει αστειευόμενος ο πρώτος με τον Πέτρο Φιλιππίδη να γυρίζει προς την κάμερα και να λέει "τώρα το θυμήθηκε μετά από 20 χρόνια".

Σάλος στα social media
Το βίντεο ξεκίνησε να διαμοιράζεται σε λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια μέρα μετά το εξώδικο του Πέτρου Φιλιππίδη και όπως ήταν αναμενόμενο έχει γίνει viral. Αρκετοί είναι οι χρήστες που κάνουν οργισμένα σχόλια για το συγκεκριμένο βίντεο και των πρωταγωνιστών του, θεωρώντας πως δεν υπάρχει κανένα αστείο για το θέμα αυτό και πως δεν μπορεί να διακωμωδείται ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.

"Πως γίνεται να εξευτελίζουν και να κάνουν πλάκα με κάτι τόσο σοβαρό που έχει στοιχειώσει πόσες από εμάς", τονίζει μια γυναίκα που σχολιάζει στο Instagram ενώ σε άλλο σχόλιο αναφέρεται ότι "ο ένας εκ των δυο στο βίντεο μάλιστα διετέλεσε υφυπουργός κοινωνικών ασφαλίσεων το 2015 , απλά ντροπή".

Δείτε παρακάτω το βίντεο.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Queen (@greekdramaqueen)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση