ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Flashback: Πόσο άλλαξε η Τάμτα τα τελευταία 15 χρόνια

Την γνωρίσαμε το 2004 μέσα από τη συμμετοχή της στο talent show του Mega, ''Super Idol''. Τότε ήταν ακόμα μια νεαρή κοπέλα, που δεν γνώριζε καλά καλά τα ελληνικά, είχε εντελώς διαφορετικό λουκ και έκανε την δική της προσπάθεια σε μια ξένη χώρα, μιας και η καταγωγή της είναι από τη Γεωργία. Αυτό που την ξεχώρισε ήταν η ιδιαίτερη φωνή της αλλά και το πείσμα της, αφού μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έμαθε μόνη της ελληνικά, και κατάφερε να κερδίσει μια θέση στον τελικό του ριάλιτι, όπου μαζί με τον Κύπριο τραγουδιστή Σταύρο Κωνσταντίνου που ήταν τελικά ο νικητής του show, ερμήνευσαν το ντουέτο "Το άλλο μου μισό".

Από τότε πολλά άλλαξαν, αφού κάθε χρόνος που περνούσε έφερνε την Τάμτα ακόμα πιο κοντά στο όνειρό της. 

Το τραγούδι, σε συνδυασμό με την άλλη της μεγάλη αγάπη, την μόδα, την έκαναν μια από τις πιο ξεχωριστές παρουσίες στον χώρο της δισκογραφίας, αφού από πολύ νωρίς ξεχώρισε ως ανερχόμενη τραγουδίστρια αλλά και fashion icon.

Η συνεργασία της με την στυλίστρια των διασήμων, Αλεξάνδρα Κατσαϊτη, απογείωσε την εικόνα της, με την Τάμτα να μη φοβάται να αλλάξει λουκ στο στυλ της αλλά και στα μαλλιά της, πετυχαίνοντας κάθε φορά κάτι διαφορετικό που πάντα εντυπωσίαζε. 

Το όνομά της ακουγόταν συχνά για το διαγωνισμό της Eurovision αφού το 2007 είχε επιχειρήσει να εκπροσωπήσει την Ελλάδα με την δυναμική μπαλάντα ''With love''. Ωστόσο, φέτος φαίνεται πως έφθασε η στιγμή για την ίδια να ζήσει αυτή την στιγμή που όπως δήλωσε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού, ήταν η καλύτερη στην καριέρα της.

Σήμερα το βράδυ λοιπόν, η Τάμτα θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό εκπροσωπώντας την Κύπρο με το τραγούδι ''Replay'' και είμαστε βέβαιοι πως θα μας κάνει για ακόμα μια φορά περήφανους.

Εμείς θυμηθήκαμε μερικές από τις καλύτερες στιγμές της όσον αφορά τις αλλαγές στο λουκ της.

*Ακούμε δυνατά το Replay!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση