ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Φονικό στη Λάρνακα: Χειροπέδες στον φερόμενο δράστη

Χειροπέδες πέρασε πριν από λίγο η Αστυνομία στον φερόμενο δολοφόνο του 39χρονου Παναγιώτη Χριστοδούλου στη Λάρνακα. Ο Γιώργος Γεωργίου, άλλως Ξιούρουππας εντοπίστηκε στον Κάτω Πύργο, έπειτα από πληροφορίες της Αστυνομίας ότι βρισκόταν εκεί.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο Γιώργος Γεωργίου επικοινώνησε με δικηγόρο και του εξέφρασε την πρόθεση να παραδοθεί.

Προηγούμενη Ενημέρωση

Ο Παναγιώτης Χριστοδούλου, άλλως Καμαρκώτης, 39 χρόνων από την Αραδίππου κάτοικος περιοχής Καμάρων στη Λάρνακα, πατέρας 4 παιδιών, είναι το θύμα δολοφονικής επίθεσης που διεξήχθη σήμερα τα ξημερώματα στη Λάρνακα.
 
Φερόμενος ως δράστης, ο οποίος κατονομάστηκε από αυτόπτες μάρτυρες είναι ο Γιώργος Γεωργίου, άλλως Ξιούρουππας, 45 χρόνων επίσης από την Αραδίππου.
 
Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας Χαράλαμπος Ζαχαρίου ανέφερε ότι «σήμερα γύρω στις 05.20 τα ξημερώματα δολοφονήθηκε 39χρονος, ο οποίος βρισκόταν σε νυχτερινό κέντρο στη Λάρνακα. Για την υπόθεση έχει εξασφαλιστεί ένταλμα σύλληψης εναντίον 45χρονου από την Αραδίππου ο οποίος και καταζητείται».
 
Σε ερώτηση κατά πόσον ο ύποπτος έχει διαφύγει στα κατεχόμενα ο κ. Ζαχαρίου απάντησε πως «υπάρχουν κάποιες πληροφορίες οι οποίες διερευνώνται από την Αστυνομία. Εχουν ενημερωθεί όλες οι υπηρεσίες του Κράτους με σκοπό τον εντοπισμό και σύλληψη του δράστη».
 
Πρόσθεσε πως «φαίνεται ότι δράστης και θύμα είχαν προσωπικές διαφορές και τα κίνητρα διερευνώνται. Το περιστατικό έγινε σε κοινή θέα και υπάρχουν αρκετοί αυτόπτες μάρτυρες» τόσο προσωπικό του νυχτερινού κέντρου όσο και πελάτες.

Κληθείς να αναφέρει πόσες σφαίρες δέχθηκε ο 39χρονος, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λάρνακας είπε πως «το θύμα έχει δεχθεί αριθμό σφαιρών, οι υπηρεσίες της Αστυνομίας βρίσκονται στη σκηνή και διεξάγουν εξετάσεις. Ωστόσο ο ακριβής αριθμός των σφαιρών που ρίχθηκαν εναντίον του θύματος δεν έχει διαπιστωθεί ακόμα».

Σύμφωνα με τον κ. Ζαχαρίου «φαίνεται ότι εκ πρώτης όψεως οι πυροβολισμοί ρίχθηκαν από πιστόλι» το οποίο ο ύποπτος «δεν κατείχε νόμιμα»  ενώ «η Αστυνομία θα γνωρίζει κατά πόσον ο θάνατος του 39χρονου ήταν ακαριαίος μετά την εξέταση της σκηνής από τους ιατροδικαστές».

Ερωτηθείς κατά πόσον σε περίπτωση που ο ύποπτος έχει διαφύγει στα κατεχόμενα, η Αστυνομία θα συνεργαστεί με τις λεγόμενες αρχές του ψευδοκράτους για σύλληψη του, ο κ. Ζαχαρίου απάντησε πως «η πληροφορία που έχουμε είναι ότι δεν έχει διαφύγει στα κατεχόμενα» από επίσημη οδό.

Ο κ. Ζαχαρίου επιβεβαίωσε ότι «πριν από λίγες μέρες το θύμα είχε συλληφθεί  από την Αστυνομία» για υπόθεση μικρής ποσότητας ναρκωτικών.

Πληροφορίες της Αστυνομίας αναφέρουν ότι το θύμα πίστευε πως ο Γιώργος Γεωργίου άλλως Ξιούρουππας ήταν το άτομο που έδωσε πληροφορίες στην Αστυνομία αναφορικά με τον ίδιο για υπόθεση ναρκωτικών και γι’αυτό συνελήφθη.

Αυτός άλλωστε φαίνεται να ήταν και ο λόγος για τον οποίο συναντήθηκαν το θύμα και ο ύποπτος σήμερα στο νυχτερινό κέντρο για να λύσουν τις μεταξύ τους διαφορές.Της δολοφονίας προηγήθηκε λογομαχία μεταξύ των δύο αντρών. Προηγουμένως οι δύο είχαν συναντηθεί σε δύο άλλες μπυραρίες της Λάρνακας και τελικά κατέληξαν εκεί όπου έγινε η δολοφονία.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας μεταφέρθηκαν αρκετοί από τους αυτόπτες μάρτυρες οι οποίοι δίνουν καταθέσεις αναφορικά με το περιστατικό.

Επίσης θα εκδοθούν εντάλματα έρευνας προκειμένου η Αστυνομία να διενεργήσει έρευνες σε διάφορα υποστατικά του υπόπτου. Σημειώνεται ότι ο ύποπτος εγκατέλειψε τη σκηνή του φόνου παίρνοντας μαζί του το πιστόλι, αφού στη σκηνή η Αστυνομία δεν εντόπισε οτιδήποτε.

Στη σκηνή μετέβησαν από τη πρώτη στιγμή, εκτός από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους προκειμένου να διενεργήσουν αυτοψία.
 
Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 39χρονου θα εξακριβωθούν από τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού αύριο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Πηγή: 24news

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση