ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Οι celebrities στέλνουν τα δικά τους μηνύματα

Τα μηνύματα αγωνίας και οι εκκλήσεις για βοήθεια

newsroom must

Για διάσπαρτες αναζωπυρώσεις στη φωτιά στη Βαρυμπόμπη, οι οποίες αντιμετωπίζονται, έκανε λόγο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Ελλάδος, Νίκος Χαρδαλιάς, πριν από λίγο. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε, το μέτωπο της φωτιάς αναπτύχθηκε σε έκταση 12.500 στρεμμάτων, ενώ έκανε γνωστό πως ενεργοποιήθηκε το σύστημα Copernicus. Στην συνέχεια, κάνοντας μια πρώτη αποτίμηση των καταστροφών, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας τόνισε πως μεταξύ άλλων 76 σπίτια έχουν σοβαρές ζημιές, ενώ 16 μερικές ζημιές. Παράλληλα, λόγω της πυρκαγιάς ζημιές δέχτηκαν οχήματα και επιχειρήσεις. Και ενώ αυτά είναι ίσως θεωρητικά, οι εικόνες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τους κατοίκους και τους περαστικούς συγκλονίζουν.

Γνωρίζοντας την ανάγκη για βοήθεια και την δύναμη που έχουν μέσα από τα κοινωνικά τους δίκτυα, ουκ ολίγοι Έλληνες επώνυμοι έκαναν σχετικές αναρτήσεις ώστε να αναπαραχθούν μηνύματα που καλούν σε βοήθεια. Την ίδια στιγμή, πολλοί θέλησαν επίσης να εκφράσουν την λύπη τους για τα όσα συμβαίνουν. Δείτε στην συνέχεια μερικές αναρτήσεις που ξεχωρίσαμε.

Ιωάννα Μαλέσκου: Δημοσιεύοντας ένα μίνι βίντεο στο οποίο διακρίνεται η πυρκαγιά, η Ιωάννα έγραψε: "Η φωτιά από το πατρικό μου... Εύχομαι όλα να πάνε καλά".

Δούκισσα Νομικού: Η παρουσιάστρια εξέφρασε την αγωνία της για τις εξελίξεις και ζήτησε την βοήθεια του Θεού.

Κατερίνα Βρανά: «Η νοσοκόμα μου, η γνωστή θεά Φωτεινή, που ανεβαίνουμε μαζί μου στη σκηνή, μένει στη μέση της πυρκαγιάς στην Βαρυμπόμπη. Είμαι με την ψυχή στο στόμα», έγραψε σε tweet της.

Αλίκη Κατσαβού: «Η #σκέψη μου είναι σε όλους εκείνους που βοηθούν να σβήσουν οι φωτιές αυτή την ώρα και σε όσους αγωνιούν για την οικογένεια και την περιουσία τους. Ο αέρας φέρνει αποκαΐδια ως εδώ που παίζει ο μικρός», τόνισε η Αλίκη και δημοσίευσε μια φωτογραφία με τους καπνούς από τη φλεγόμενη Βαρυμπόμπη. 

Σταν: Θέλοντας να εκφράσει δημόσια την ευχή του να πάνε όλα καλά και να μην δει το πατρικό του να φλέγεται, σχετικό tweet έκανε και ο Σταν.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Την θλίψη της θέλησε να εκφράσει και η Ευριδίκη Βαλαβάνη μέσα από ένα της story.

 Δέσποινα Βανδή: Αδιάφορο δεν πέρασε το γεγονός ούτε και από την Δέσπονα Βανδή. Η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια αρκετά ιδιαίτερη εικόνα. 

Βίκυ Καγιά: Γνωρίζοντας πως στην περιοχή που έχει επηρεαστεί από τη φωτιά υπάρχουν αρκετοί ιππικοί όμιλοι και κτήματα που έχουν φυσικά εκκενωθεί, η Βίκυ -όπως και πολλοί άλλοι- βοήθησαν μέσα από τα posts τους στην τιτάνια προσπάθεια απομάκρυνσής τους.

 

 
 
Κατερίνα Καινούργιου: Η παρουσιάστρια ήταν αρκετά ανήσυχη το βράδυ, αφού εκεί βρίσκεται το πατρικό της. Η ίδια δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία, στην οποία μας δείχνει πώς φαίνεται ο καπνός από το παράθυρο του σπιτιού της.  «Η φωτιά στην Βαρυμπόμπη από το πατρικό μου… Εύχομαι όλα να πάνε καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.  

Σίσσυ Χρηστίδου: Η παρουσιάστρια έκανε αρκετές αναρτήσεις για την πυρκαγιά - μεταξύ αυτών ένα συγκλονιστικό βίντεο στο οποίο βλέπουμε ένα πυροσβεστικό όχημα να περνά κυριολεκτικά μέσα από τις φλόγες.​

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sissy (@sissychristidou)

Κατερίνα Ζαρίφη: Η Κατερίνα Ζαρίφη δημοσίευσε ένα βίντεο και έγραψε: «Βλέπουν την κόλαση και φωνάζουν «Μια χαρά είμαστε. Περνάς.». Μόνο αυτοί. Οι πυροσβέστες. Και όσοι μέχρι τώρα καίγονται για όλα αυτά που εμείς θρηνούμε από την δροσιά του σπιτιού μας. Όχι γιατί κάποιοι δεν θέλουμε να το κάνουμε. Αλλά γιατί προς το παρόν είμαστε ανήμποροι να το κάνουμε».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by zArIfIoUs (@zarifious)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση