ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Φρένο στις διακοπές των Βρετανών

«Πρόκειται για μια επιλογή υπό εξέταση»

Ενώ η Ελλάδα έχει αρχίσει να ετοιμάζεται για να δεχτεί τουρίστες μετά την σωστή διαχείριση του κορωνοϊού στην χώρα και τον χαμηλό ρυθμό μόλυνσης του κορωνοϊού κάποιες χώρες μάλλον δεν θα μπορέσουν να επισκεφτούν χώρες όπως η Ελλάδα. 

Οι Βρετανοί περίμεναν με ανυπομονησία να κάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές ιδιαίτερα μετά την πανδημία και τις δύσκολες μέρες που διανύουν. Παρόλα αυτά σύμφωνα με την Daily Mail η Downing Street φαίνεται να έρχεται και να τους βάζει φρένο.

Τα ΜΜΕ της χώρας μετέδιδαν πως εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπάρξουν αερογέφυρες με χώρες για να μπορούν οι Βρετανοί να κάνουν τις διακοπές τους χωρίς να χρειάζεται να μπουν σε καραντίνα κατά την επιστροφή τους. Ωστόσο εκπρόσωπος τύπου της Downing Street ανακοίνωσε ότι «Πρόκειται για μια επιλογή υπό εξέταση και όχι για συμφωνηθείσα κυβερνητική πολιτική»

Πηγή αναφέρει στην Daily Mail ότι «παρόλο που οι κανόνες της καραντίνας θα αναθεωρούνται κάθε τρεις εβδομάδες, δεν θα ήταν συνετό για κάποιον να κλείσει τις καλοκαιρινές του διακοπές με την ελπίδα ότι θα ανοίξει έγκαιρα μια “αερογέφυρα”. Αυτή η ιδέα μοιάζει με κάτι που μπορεί να εξεταστεί κατά την έξοδο από ένα σύστημα καραντίνας. Αλλά εμείς είμαστε ακόμα στο ξεκίνημα».

«Οι τελικές λεπτομέρειες του σχεδίου της καραντίνας θα δημοσιοποιηθούν σύντομα, από τις αρχές του επόμενου μήνα. Στη συνέχεια θα εξετάσουμε περαιτέρω βελτιώσεις, όπως π.χ. μέτρα όπως αερογέφυρες που θα επιτρέπουν σε άτομα από άλλες χώρες, οι οποίες έχουν χαμηλότερα επίπεδα μόλυνσης κορωνοϊού, να μπαίνουν στη χώρα»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση