ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Γ.Τσιμιτσέλης: ''Η Κατερίνα είναι ο άνθρωπός μου''

Ένα από τα πιο ταιριαστά και πιο όμορφα ζευγάρια της ελληνικής showbiz είναι η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης που ζουν ανενόχλητοι τον έρωτά τους, ενώ σε λίγο καιρό θα συνεργαστούν στο θέατρο αλλά και σε κινηματογραφική ταινία.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην Real Life για την όμορφη περίοδο που διανύει τόσο στα επαγγελματικά όσο και τα προσωπικά του, ενώ μίλησε με τρυφερά λόγια για την αγαπημένη του. 

«Μα... πάντα και παντού με την Κατερίνα;», τον ρώτησε ο δημοσιογράφος.

«Και πάντα και παντού, τι πρόβλημα έχεις εσύ;», απάντησε γελώντας ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. «Χαίρομαι πολύ που κάνουμε με την Κατερίνα και θέατρο και σινεμά μαζί - λες να έρθει και η τηλεόραση αργότερα; Για την ώρα ολοκληρώσαμε τον πρώτο κύκλο προβών στο δυνατό έργο της εξαιρετικής Μιμής Ντενίση "Από Σμύρνη.., Θεσσαλονίκη" και ξεκινήσαμε γυρίσματα για την ταινία "Για πάντα", που είναι το νέο μεγάλο στοίχημα μου στον χώρο, αφού κάνω και την παραγωγή».

Στην ταινία λέει «Για πάντα», ο Γιάννης Τσιμιτσέλης το λέει όμως, και στη ζωή; «Από τα χρόνια που με ξέρεις γνωρίζεις πως δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια και οι... εξαγγελίες. Επειδή ξέρω τι άνθρωπος είσαι, θα σου απαντήσω ότι με την Κατερίνα περνάμε τέλεια, είναι ο άνθρωπος μου και, όχι, δεν είναι στα σχέδια μας να ανέβουμε τα σκαλιά της εκκλησίας. Είμαστε εξαιρετικά όπως είμαστε! Αρκέσου σε αυτά γιατί τρέχω για τα γυρίσματα μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση