ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Γενέθλια σήμερα για τον μικρό Archie Harrison Mountbatten-Windsor

Θα μιλήσει με την Βασίλισσα Ελισάβετ μέσω Zoom.

newsroom must

Γενέθλια σήμερα για τον μικρό Archie Harrison Mountbatten-Windsor, που κλείνει αισίως τα δύο του χρόνια, αυτή τη φορά στην Αμερική με τους γονείς του.

Ο Archie, γεννήθηκε στις 6 Μαΐου 2019 (5:26 το πρωί) και οι πρώτοι που τον είδαν, μετά την έξοδό του, με την μητέρα του Meghan Markle από το νοσοκομείο, ήταν η Βασίλισσα και ο Δούκας του Εδιμβούργου.

Για τα πρώτα του γενέθλια ο Harry και η Meghan είχαν ανεβάσει ένα βίντεο με τον μικρό να «παίζει» με την κάμερα καθώς η μαμά του του διάβαζε ένα παραμύθι.

Φέτος, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, διοργάνωσαν ένα μικρό Zoom πάρτι, κατά το οποίο ο Archie θα μιλήσει με την Βασίλισσα Ελισάβετ, και παρά την «ένταση» με τον αδελφό του πατέρα του, πρίγκιπα William, όπως ισχυρίζεται βασιλική πηγή, όλοι περιμένουν να του στείλει τις ευχές του δια του τηλεφώνου.

Ακόμη αναμένεται, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Archie, να «παίξει» μέσα από ένα video call με τους ξαδέλφους του, πρίγκιπες George και Louis, και την πριγκίπισσα ] Charlotte.

Η βασιλική συγγραφέας Katie Nicholl, πιστεύει ότι τα δύο αδέλφια, Harry και William θα προσπαθήσουν να θέσουν τις διαφορές τους στο περιθώριο, για τουλάχιστον μια ώρα, ώστε να γιορτάσουν τα γενέθλια του μικρού, έστω και διαδικτυακά.

Χαρακτηριστικά η ίδια, είπε «ο Harry πάντα ήθελε τα παιδία του να μεγαλώσουν κοντά με αυτά του αδελφού του. Αυτό είχε κάνει και ο ίδιος με τα δικά του ξαδέλφια, Zara, Beatrice και Eugenie. Δυστυχώς αυτό φαίνεται να μην μπορεί να γίνει για τον Archie. Ξέρουμε πολύ λίγα για το πόσο έχουν μιλήσει τα δύο αδέλφια τους τελευταίους μήνες, και ποια είναι η κατάσταση μεταξύ τους, αλλά δυσκολεύομαι να φανταστώ ότι οι Cambridge δεν θα πάρουν τουλάχιστον ένα τηλέφωνο για να του ευχηθούν».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X