ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Γέννησε η Αθηνά Οικονομάκου

Η ανακοίνωση στα social media.

newsroom must

Η Αθηνά Οικονομάκου έγινε μαμά για δεύτερη φορά σε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, με ανακοίνωση που έδωσε το ιατρικό κέντρο που την περιέθαλψε το απόγευμα της Τετάρτης 09 Ιουνίου 2021.

Αν και η ίδια περίμενε εδώ και μέρες με ανυπομονησία την κορούλα της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, με τον οποίο έχει ακόμη ένα παιδί τον Μάξιμο, η μικρή αποφάσισε ότι σήμερα ήταν η κατάλληλη μέρα να γεμίσει το σπιτικό τους χαρά.

Ενώ πρόσφατα η Αθηνά αποκάλυψε ότι η κόρη της θα έχει δύο ονόματα, το ένα όνομα θα είναι της πεθεράς της και το άλλο ένα όνομα που το ζευγάρι είχε αποφασίσει από την προηγούμενη εγκυμοσύνη, πριν μάθουν ότι περιμένουν αγόρι. Το αρχικό του ονόματος της μικρής, θα ξεκινάει από σίγμα (Σ) όπως έδειξε η ίδια στο κολιέ που έχει στον λαιμό της με τα αρχικά της, του σύζυγού της Φίλιππου και του γιου τους Μάξιμου.

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση γράφει «Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος έφεραν στον κόσμο, στη ΓΑΙΑ, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, με τη βοήθεια του Μαιευτήρα-Γυναικολόγου, Θεόδωρος Λιακάκος, Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος - Μαστολόγος .
Να σας ζήσει! ».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση