ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Γερμανού - Καραβάτου - Σπυροπούλου: Τρεις ξένες στο ίδιο θέατρο

Μια άβολη συνάντηση έιχαν η Ναταλία Γερμανού, η Κατερίνα Καραβάτου και η Κων/να Σπουροπούλου σε πρεμιέρα θεατρικής παράστασης.

Οι συμπαρουσιάστριες του Μες Στην Καλή Χαρά βρέθηκαν στην ίδια παράσταση με τη Βίκυ Σταυροπούλου, αλλά όπως αποδείχτηκε δεν είχαν πάει μαζί, αφού και έκατσαν σε μακρινές μεταξύ τους θέσεις, αλλά και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου «ξεκρέμασε» την Κατερίνα όταν αυτή είπε ότι πήγαν μαζί.

Την ώρα που η Κατερίνα Καραβάτου μιλούσε στους ρεπόρτερ και τους έλεγε ότι είχε έρθει μαζί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Παύλο Σταματόπουλο, οι δυο τους πέρασαν από πίσω της, με τη Σπυροπούλου να αναιρεί την Καραβάτου και να λέει ότι δεν ήρθαν μαζί.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε στο Πρωινό λέγοντας «Εγώ λυπάμαι την κακομοίρα την Καραβάτου που αναγκάστηκε να πει ψέματα ότι ήρθαν μαζί για να την καλύψει και μετά βγαίνει η άλλη και λέει ότι ήρθανε χώρια. Είναι αυτός ο όμορφος κόσμος της τηλεόρασης».

Στην παράσταση βρέθηκε και η Ναταλία Γερμανού, η οποία για κάποιον λόγο έφυγε από την πίσω πόρτα μαζί με τον αγαπημένο της Μάνο Ιωάννου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση