ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Για ακόμα μια φορά ο Trump γίνεται viral για τους λάθος λόγους!

H έκλειψη ηλίου ήταν ένα γεγονός που προσέλκυσε εκατομμύρια κόσμου αφού ήταν η πρώτη που ήταν ορατή από την Αμερική, από το 1979. Ο Donald Trump δεν θα μπορούσε να μην την παρακολουθήσει. 

Ο Αμερικανός πρόεδρος, η Melania και ο γιος τους Barron βγήκαν στο μπαλκόνι να παρακολουθήσουν το γεγονός αλλά και εδώ ο Trump κάνει έκανε λάθος. Ενώ η Melania φορούσε τα γυαλιά της, εκείνος γύριζε και κοίταζε τον ήλιο με γυμνά μάτια. Μετά και οι τρεις φόρεσαν τα ειδικά γυαλιά τους αλλά το... ''κακό'' είχε γίνει. 

Η στιγμή που ο πρόεδρος γύρνει πίσω να δει τον ήλιο απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους. Ο κόσμος του Twitter δεν το άφησε ασχολίαστο, και ο Trump έγινε για ακόμα μια φορά viral για τους λάθους λόγους. 

''Ο πρόεδρος Donald Trump βλέπει με γυμνά μάτια την ηλιακή έκλειψη και αυτή, αντικειμενικά, είναι η πιο χαζή πρόταση όλων των εποχών'' γράφει ένα σχόλιο ενώ ένας άλλος μίλησε και για πολιτική ''Ο άνθρωπος που είδε τον ήλιο χωρίς γυαλιά θα μιλήσει για την Αμερικανική στρατηγική στο Αφγανιστάν απόψε''. 

Πάντως, δεν έχουμε παράπονο, ο Trump δεν σταματά να μας ψυχαγωγεί. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση