ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi jersey φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Για λίγο σε «ρόλο δασκάλου» ο Νίκος Χριστοδουλίδης

Στο Δημοτικό Σχολείο Πεύκιου Γεωργιάδη στον Στρόβολο.

Δέσποινα Άσπρου

To πρωί της Πέμπτης 9 Μαρτίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, επισκέφτηκε το Δημοτικό Σχολείο Πεύκιου Γεωργιάδη στον Στρόβολο συνοδευόμενος από την Υπουργό Παιδείας Αθηνά Μιχαηλίδου.

Αρχικά, ο Πρόεδρος συναντήθηκε με την Διεύθυνση του Σχολείου και έπειτα, ξεναγήθηκε στις τάξεις και συνομίλησε με τους μαθητές, ενώ ο ίδιος θέλησε να συζητήσει μαζί τους για τα προβλήματα και τα όσα τους ενοχλούν και θέλουν να αλλάξουν στο σχολείο τους.  

«Μην σκεφτείτε να μην πείτε, πρέπει να μιλήσετε χωρίς να σκεφτείτε οτιδήποτε. Να μου τα πείτε όλα, να μιλήσουμε μαζί, να σας ακούσω.

Είστε το μέλλον της χώρας μας και εμείς, η Κυβέρνηση, ειδικότερα εμείς που θα είμαστε για τα επόμενα πέντε χρόνια, όποιες αποφάσεις πάρουμε θα επηρεάσουν και το δικό σας μέλλον».

Σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα κοινωνικά δίκτυα, μάλιστα, είδαμε το νέο πρόεδρο της δημοκρατίας σε "ρόλο δασκάλου" καθώς ο ίδιος στεκόταν μπροστά στους μαθητές του ολοήμερου δημοτικού σχολείου και μιλούσε, ενώ τα παιδιά τον παρακολουθούσαν.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS