ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Για ποιο λόγο ο γιος των Beckham παράτησε τις σπουδές του;

Δέσποινα Άσπρου

Μπορεί η οικογένεια Beckham να περνάει τις καλοκαιρινές της διακοπές στις ακτές της Κροατίας και όλα να φαίνονται ωραία, ωστόσο όπως όλες οι οικογένειες, έτσι και αυτοί είχαν μερικά προβλήματα το τελευταίο διάστημα. Όπως έγινε πρόσφατα γνωστό σε δημοσίευμα της Mirror, ο 19χρονος γιος του David και της Victoria Beckham, Brooklyn Beckham αποφάσισε να παρατήσει τις σπουδές του στη Νέα Υόρκη.

Ο μεγάλος γιος της οικογένειας επέστρεψε στο Λονδίνο, καθώς όπως αναφέρει η “Mirror” δεν του ήταν καθόλου εύκολο να μείνει μακριά από την οικογένεια του και ειδικά από την μαμά Victoria.

Φαίνεται πως ο 19χρονος αποφάσισε να κάνει την πρακτική του στην φωτογραφία – την οποία και σπούδασε – στην πατρίδα του, καθώς ξέρει πως θα μπορέσει πιο εύκολα να βρεθεί κοντά σε φημισμένους φωτογράφους.

Τα νέα πάντως, στο τέλος φαίνεται να χαροποίησαν ιδιαίτερα την μαμά Victoria, καθώς η γνωστή σχεδιάστρια μόδας έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον γιο της. Αξίζει να θυμηθούμε πως μόλις εκείνος αναχώρησε για την Αμερική, είχε πει δημόσια ότι όλη μέρα έκλεγε, αφού δεν μπορούσε να συνηθίσει την απουσία του! 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση