ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Για Valentine's Day στην Κύπρο ο Κωστής Μαραβέγιας

Ο Κωστής Μαραβέγιας βρέθηκε στο στούντιο του LOVE FM 100.7 και μίλησε στον Τάσο Τρύφωνος και στην Αφροδίτη Δερματά για τον έρωτα και όχι μόνο

Δέσποινα Άσπρου

Ο Κωστής Μαραβέγιας θα γιορτάσει τον έρωτα στην Κύπρο με μια μοναδική συναυλία ειδικά για τους ακροατές του LOVE FM 100.7 και της epic!

Με αφορμή λοιπόν το γεγονός, ο γνωστός καλλιτέχνης το απόγευμα της Πέμπτης 13 Φεβρουαρίου βρέθηκε στο στούντιο του LOVE FM 100.7 και μίλησε στον Τάσο Τρύφωνος και στην Αφροδίτη Δερματά για τον έρωτα, την ζωή του και φυσικά για την μουσική του.

Μιλώντας στην εκπομπή, ο Κωστής αποκάλυψε το πιο ερωτικό του τραγούδι. Συγκεκριμένα, ο ίδιος δήλωσε: "Το πιο ερωτικό μου τραγούδι είναι η ''Όμορφη πτώση'' γιατί είναι μια αυταπάρνηση για τον άλλον και νομίζω πως δεν υπάρχει ύψιστη εκδήλωση αγάπης από το να αυταπαρνηθείς... να πεις 'δεν ζω εγώ χωρίς εσένα'... Όταν το έγραψα, το έγραψα με όλη μου την καρδιά και με όλη μου την ειλικρίνεια''.

Σε δηλώσεις του στο must, ο Κωστής Μαραβέγιας μας αποκάλυψε πώς αισθάνεται που θα περάσει την Ημέρα των Ερωτευμένων στην Κύπρο! "Γενικότερα, όποτε έρχομαι στην Κύπρο αισθάνομαι ωραία. Κάθε φορά που έρχομαι εδώ, νιώθω πως ο κόσμος με αγαπάει περισσότερο από τα υπόλοιπα μέρη που πηγαίνω και δεν το λέω αυτό τυπικά. Το αισθάνομαι με την αμεσότητα και την οικειότητα που έχουνε οι άνθρωποι που έρχονται να με δουν στις συναυλίες μου και έπειτα, όταν με συναντούν μετά. Όταν λοιπόν νιώθω τόση αγάπη, νιώθω υπέροχα που θα τραγουδήσω την ημέρα της αγάπης!", δήλωσε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Να θυμίσουμε πως ο καταξιωμένος τραγουδοποιός έχει ετοιμάσει την πιο ερωτική συναυλία της χρονιάς, την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στις 8.30 μ.μ στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, όπου θα παρουσιάσει τις μεγάλες του επιτυχίες που τον έχουν κάνει ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα του ελληνικού τραγουδιού τα τελευταία χρόνια.

Ο Κωστής Μαραβέγιας μαζί με το πιο ερωτικό ραδιόφωνο της Κύπρου και την epic σας περιμένουν για μια αξέχαστη βραδιά και για να γιορτάσουμε τον έρωτα όπως του αξίζει.

Μέρος των καθαρών εσόδων θα  διατεθεί στο σύνδεσμο «Μωρά Θαύματα»
Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου
Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου
8.30 μ.μ

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση