ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Γιάννα Αγγελοπούλου: Ξεκίνησε τις ετοιμασίες για τη βάφτιση της εγγονής της!

Κρητικό γλέντι επιφυλάσσει η Γιάννα Δασκαλάκη στους καλεσμένους στη βάπτιση της εγγονής της, η οποία θα πάρει το όνομά της! Η βάπτιση της Γιάννας junior θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στο εκκλησάκι της Παναγίας στο Δέτη, ένα βουνό πάνω από την Έμπαρο.

Ήδη στο χωριό, όπως γράφει η τοπική εφημερίδα Πατρίς, επικρατεί "πυρετός" προετοιμασιών καθώς το τραπέζι και το γλέντι θα γίνουν στην αυλή του σχολείου. Αύριο ή την Πέμπτη αναμένεται στο χωριό και η κόρη της Γιάννας, Καρολίνα, προκειμένου να επιβλέψει τις τελικές προετοιμασίες. Τα εδέσματα που θα προσφερούν στους καλεσμένους έχουν παραγγελθεί σε τοπικό catering.

H Kαρολίνα Παρθένη είναι η κόρης της Γιάννας Αγγελοπούλου από τον πρώτο της γάμο με τον επιχειρηματία Γιώργο Παρθένη. Είναι όμορφη και δυναμική όπως η μητέρα της αλλά όπως λένε αυτοί που την ξέρουν καλά έχει τη δική της προσωπικότητα.

Παντρεύτηκε τον Σεμπτέμβριο του 2013, τον επί πολλά χρόνια σύντροφό της, επιχειρηματία Βασίλη Αμβρόσιο, η οικογένεια του οποίου έχει επιχειρηματικές δραστηριότητες στη Νότια Αφρική. Στην Ελλάδα κινητοποιήθηκε σε εταιρεία γραφικών τεχνών αλλά και σε επενδύσεις σε ακίνητα στο Σούνιο, την Κηφισιά και την Αράχοβα.

To ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας της Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο προσπαθώντας μέχρι την τελευταία στιγμή να κρατήσει το γάμο του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η εκκλησία μέσα και έξω ήταν στολισμένη με παιώνιες. Η νύφη έλαμπε μέσα στο λευκό νυφικό της, δημιουργία Elie Saab, ενώ η Γιάννα Αγγελοπούλου ξεχώρισε, φορώντας ένα λιλά φόρεμα Jean Paul Gautier στο γάμο.Στη δεξίωση έβαλε μια κόκκινη τουαλέτα Elie Saab. Στην εκκλησία τη συνόδεψε η μητέρα της αλλά και ο Θόδωρος Αγγελόπουλος.

Πηγή: Εφημερίδα Πατρίς

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση