ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Μεγάλωσα με τον Kobe, αυτός με ενέπνευσε»

Η συγκινητική δήλωση του γνωστού αθλητή

Δέσποινα Άσπρου

Η είδηση του θανάτου του κορυφαίου αθλητή του NBA, Kobe Bryant, της 13χρονης κόρης του και των υπολοίπων 7 ανθρώπων που επέβαιναν στο μοιραίο ελικόπτερο που συνετρίβη την Κυριακή 26 Ιανουαρίου προκάλεσε τεράστια θλίψη σε όλη την υφήλιο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, όταν η τραγική είδηση είδε τα φώτα της δημοσιότητας, οι επώνυμοι φίλοι και γνωστοί του θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν μέσα από τα κοινωνικά τους δίκτυα και όχι μόνο. Ανάμεσα στους διάσημους, που θέλησαν να του "στείλουν" ένα ξεχωριστό μήνυμα ήταν και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος αντί να χρησιμοποιήσει τα κοινωνικά δίκτυα μίλησε στις κάμερες μετά την προπόνησή του.

Ο γνωστός μπασκετμπολίστας εμφανώς συγκινημένος, ανάμεσα σε άλλα είπε: «Ο κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του τρόπο να αντιμετωπίζει μια τραγωδία ... Έζησα μια τραγωδία πριν από μερικά χρόνια με τον πατέρα μου. Δεν βγήκα να μιλήσω καθόλου γι' αυτό. Το μόνο που μπορώ να πω ότι έχω επηρεαστεί πολύ από αυτό. Η χθεσινή μέρα ήταν φριχτή για όλους. Για το μπάσκετ, για όλους. Εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του, στη Βανέσα και τα παιδιά που έμειναν πίσω. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσευχηθούμε για αυτούς. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσευχηθώ».

Στην συνέχεια, ο ίδιος ανάμεσα σε άλλα τόνισε: «Ο πρώτος αγώνας που είδα ποτέ ήταν ανάμεσα στους Lakers και τους Celtics. Ήταν τρομερός. Μεγάλωσα με τον Kobe, αυτός με ενέπνευσε. Είναι ένας από τους λόγους που παίζω μπάσκετ κι είμαι σήμερα εδώ. Αυτό. Όταν φύγω, αν έχω καταφέρει να επηρεάσω τη ζωή των ανθρώπων όπως ο Kobe, θα είναι ευλογία για μένα».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X