ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Γιάννης Βαρδής: ''Δεν έδιωξα τη γυναίκα του πατέρα μου''

Μια άνευ προηγούμενη δικαστική διαμάχη με τη χήρα του πατέρα του και του Γιάννη Βαρδή ξέσπασε εδώ και λίγες μέρες.

Ο γιος του αξέχαστου τραγουδοποιού μίλησε μεταξύ άλλων, πως το όνομά της χήρας του πατέρα του δεν είναι Φιλοθέη Μωβ, αλλά και για το γάμο τους.

«Δεν έδιωξα τη γυναίκα του πατέρα μου! Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος βγαίνει και δίνει ένα θέμα από μόνος του και, μάλιστα, ένα θέμα που έχει τελειώσει και λέει ένα όνομα που δεν ισχύει. Δεν την λένε Φιλοθέη Μωβ! Μαρία την λένε… Συγγνώμη, τι να κάνω; Είναι μια περιοχή και ένα χρώμα. Είναι αστείο!», δήλωσε ο ίδιος στην εκπομπή «Όλα».

Για τη δικαστική τους διαμάχη, ο Γιάννης είπε χαρακτηριστικά: «τα δικαστήρια αφορούσαν σε μία πράξη που έκανα εγώ, που άλλαξα τις κλειδαριές ενώ εκείνη έμενε ακόμα στο σπίτι. Είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις για το πότε θα φύγει από το σπίτι. Δεν είχα θέμα αρχικά. Κάποια στιγμή όμως της είπα ότι περιμένουμε παιδί και ήθελα να ανέβουμε πάνω να φτιάξω κάποια πράγματα, να νιώσουμε κι εμείς περισσότερη ασφάλεια και μου είπε "δεν θα φύγω". Εγώ μέχρι εκείνη την ώρα, περίπου δεκαπέντε μήνες μετά το θάνατο του πατέρα μου, δεν ήμουν καλά ψυχολογικά, πενθούσα. Έτσι, κάποια πράγματα που θα έπρεπε να έχω κάνει τα είχα αμελήσει».

Πως ξεκίνησαν όλα; «Μπήκα στη διαδικασία και έκανα αποδοχή κληρονομιάς για να είμαι νόμιμος και άλλαξα τις κλειδαριές. Αυτός ήταν ο λόγος της αγωγής, ότι την ''έβγαλα'' από το σπίτι. Το είχαμε συζητήσει άπειαρες φορές και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ''δεν θα φύγω''. ''Πόσο καιρό γεννάτε; Σε πέντε μήνες; Δεν θα φύγω''. Εκεί έφαγα ένα μεγάλο χαστούκι και είπα πρέπει να προχωρήσω οπωσδήποτε την αποδοχή. Αφού είχε γίνει η αποδοχή θα έπρεπε να στείλω και ένα εξώδικο. Δεν το έστειλα το εξώδικο γιατί καμιά φορά είμαι παρορμητικός και άλλαξα τις κλειδαριές. Θεώρησα ότι προστατεύω την περιουσία του πατέρα μου».

Τι είπε ο ίδιος για τις σχέσεις τους και για το γάμο του πατέρα του με τη Φιλοθέη;

«Οι σχέσεις μας ήταν τυπικές. Παντρεύτηκαν δυόμισι μήνες πριν πεθάνει ο πατέρας μου, όταν ήταν πολύ άρρωστος και δεν μπορούσε να μιλήσει. Νομίζω ότι όλα ήταν μεθοδευμένα!», πρόσθεσε ο τραγουδιστής και κατέληξε: «είναι εισοδηματίας, παίρνει ενοίκια και παίρνει και το 25% από τα πνευματικά δικαιώματα του μπαμπά μου, που σημαίνει ότι έχει πάρει κάποια αρκετά χρήματα αυτά τα δύο χρόνια. Όπως έχουμε πάρει κι εμείς βέβαια».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X