ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Γιάννης Λιγνάδης: «Σύντομα θα επισκεφθώ τον αδερφό μου στη φυλακή»

Δεν έχει καταφέρει ακόμα να επισκεφθεί τον αδερφό του Δημήτρη, μετά τη προφυλάκιση του στις φυλακές της Τρίπολης.

Ο πρώην καλλιτεχνικός Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρης Λιγνάδης, όπως είναι γνωστό κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή. Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου και μετά από απόφαση του Ελληνικού Δικαστηρίου αποφυλακίστηκε στις φυλακές της Τρίπολης.

Ο αδερφός του Γιάννης, μίλησε στον Στρατή Λήμνιο και την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και δήλωσε πως σκοπεύει να επισκεφθεί σύντομα τον αδερφό του, απλά δεν ήταν εφικτό νωρίτερα λόγω των μέτρων προστασίας που ορίζονται από τον COVID-19.

«Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα με τον αδελφό μου. Ελπίζω σύντομα να τον συναντήσω από κοντά και να έχω την ευκαιρία να τον δω από κοντά και να μιλήσουμε. Ελπίζω να τον επισκεφθώ μέσα στην εβδομάδα. Δεν τα κατάφερα ακόμη λόγω συνθηκών covid, όμως ελπίζω σε μια, δυο μέρες να μπορέσω να τον επισκεφτώ. Είναι αυτονόητο πως είμαι όπως και όλη η οικογένεια στο πλευρό του. Θα του πάω σίγουρα κάποια είδη πρώτης ανάγκης, ρούχα, κάποια είδη προσωπικής χρήσης και κάποιο βιβλίο. Νομίζω θα του πάω τελικά την ιστορία του Θουκιδίδη σε μετάφραση Βενιζέλου.Θα του πήγαινα ποιήματα από τον αγαπημένο του ποιητή Καβάφη, αλλά τελικά επέλεξα να του πάω αυτό το βιβλίο», αποκάλυψε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σάλος έχει ξεσπάσει με το βιβλίο που θα του πάει να διαβάσει στη φυλακή. Πολλοί είναι οι χρήστες του διαδικτύου που «στοιχηματίζουν» για το περιεχόμενο του, και δεν θα είναι άλλο πέραν από ακατάλληλο, γράφουν.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση