ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Γιατί βρίσκεται στην Κύπρο η Δούκισσα Νομικού;

Χθες η Δούκισσα Νομικού έτρεχε να προλάβει το αεροπλάνο για Κύπρο, χωρίς όμως να αποκαλύψει τον λόγο. Μέσα από το blog της όπου ενημερώνει τους θαυμαστές της είπε πως σήμερα θα αποκαλύψει τον λόγο που έχει έρθει στην Κύπρο.

"Χθες σας έγραφα ότι έτρεχα (φορώντας από πάνω ως κάτω μπλε) να προλάβω το αεροπλάνο για την Κύπρο και σας υποσχέθηκα να σας αποκαλύψω σύντομα γιατί.

Το πρωί της Παρασκευής, είχα την τιμή να παρουσιάσω την εκδήλωση για την τοποθέτηση του θεμέλιου λίθου για τη μαρίνα της Αγίας Νάπας, που σηματοδοτεί την έναρξη των εργασιών ενός τεράστιου και μεγάλης σημασίας έργου για την Κύπρο. 

.Είχα τεράστιο άγχος, γιατί στην εκδήλωση ήταν παρόντες μέλη της κυπριακής κυβέρνησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και ξένοι επενδυτές (ευτυχώς όμως όλα κύλησαν φανταστικά!). 

Η προετοιμασία: Με την Τερέζα Μάντη που έκανε το υπέροχο μακιγιάζ και τον Charlie που έκανε τα επίσης φανταστικά μαλλιά. Φόρεσα μια ψηλόμεση φανταστική παντελόνα με crop top σε navy blue χρώμα, και τα δύο της κύπριας σχεδιάστριας Λουκίας Κυριάκου".

Αυτά έγραψε στο προσωπικό της blog η Δούκισσα Νομικού ενημερώνοντας και το λόγο που βρέθηκε στο νησί μας. 

Σήμερα ξεκίνησε και επίσημα η κατασκευή της Μαρίνας της Άγιας Νάπας, έργο άξιας 220 εκ. ευρώ. Το έργο θα ολοκληρωθεί το 2021 και αποτελεί μικτή ανάπτυξη για το νησί μας και εκπλήρωση του ονείρου και του οράματος των δυο επιχειρηματιών, Γεράσιμου Καραμοντάνη και του Naguib Sawiris

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση