ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Γιατί όλες οι royals επιβάλλεται να φορέσουν καπέλα στην κηδεία του Πρίγκιπα

Τι προβλέπει το αυστηρό πρωτόκολλο

Η κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου θα περιλαμβάνει πολλές παλιές παραδόσεις καθώς η βασιλική οικογένεια θα αποτίει φόρο τιμής στον Δούκα του Εδιμβούργου. Μεταξύ πολλών, υπάρχει μια μακροχρόνια παράδοση που αφορά στο ντύσιμο των γυναικών της βασιλικής οικογένειας σε κάθε περίσταση, ακόμα και στις κηδείες.

Το αυστηρό πρωτόκολλο σχετικά με την ενδυμασία που θα φέρουν οι γυναίκες της βασιλικής οικογένειας, η Βασίλισσα Ελισάβετ, η Δούκισσα της Κορνουάλης, η Δούκισσα του Cambridge, η κόμισσα του Wessex, η Πριγκίπισσα Βεατρίκη και η Ευγενία θα φορούν μαύρα καλσόν και φορέματα ενώ όλες οι γυναίκες αναμένεται να φορούν καπέλο ή κάλυμμα κεφαλής.

Ο κανόνας αυτός με τα καπέλα χρονολογείται από τη δεκαετία του 1950, όταν θεωρήθηκε ακατάλληλο για τις royals και τις κυρίες ανώτερης τάξης να δείχνουν τα μαλλιά τους δημόσια.

Ίσως στην κηδεία του Φίλιππου υπάρχει ένα μέλος της οικογένειας που μπορεί να ντυθεί λίγο διαφορετικά και αυτό είναι η πριγκίπισσα Άννα, η μοναχοκόρη κόρη του Πρίγκιπα η οποία είναι πιθανό να φοράει τη στρατιωτική της στολή σύμφωνα με την παράδοση, καθώς οι royals φορούσαν στρατιωτικό ένδυμα σε επίσημες περιστάσεις από τον 19ο αιώνα.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X