ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Γιατί όλοι μιλάνε για την κυτταρίτιδα της Bella Hadid;

Η ακομπλεξάριστη φωτογραφία του μοντέλου με μπικίνι κάτω από τον ήλιο

Δέσποινα Άσπρου

Η αλήθεια είναι πως κάθε χρόνο τέτοιο καιρό, όλες μας κοιτάμε στον καθρέφτη το σώμα μας και σκεφτόμαστε πώς μπορούμε να διορθώσουμε τυχόν ατέλειες... αφού το καλοκαίρι απαιτεί έκθεση. Διατροφή και άσκηση μπαίνουν στο καθημερινό μας πρόγραμμα και εμείς, παλεύουμε να χτίσουμε "στα γρήγορα" το ιδανικό σώμα για την παραλία.

Αν και σαφώς ιδανικό σώμα δεν υπάρχει, παραδεχόμαστε πως μια από τις φοβίες του καλοκαιριού είναι η κυτταρίτιδα. Για τον λόγο αυτό, όταν η πρόσφατη φωτογραφία της Bella Hadid -στην οποία βλέπουμε λίγη κυτταρίτιδα- έγινε viral, δεν μας έκανε καμία εντύπωση. Ο λόγος; Αυτονόητος. 

Ακομπλεξάριστη, η Bella ποζάρει με το hot μπικίνι της κάτω από τον ήλιο και η ελάχιστη κυτταρίτιδά της σε σημεία όπως η κοιλιά και ο μηρός κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και στέλνει το μήνυμα πως όλες μας πρέπει να αγαπάμε το σώμα μας - όπως ακριβώς είναι. Αν και δεν καταλαβαίνουμε γιατί όλοι ασχολούνται με την συγκεκριμένη φωτογραφία, εμείς βλέποντάς την, αγαπήσαμε ακόμη περισσότερο την Bella επειδή απέδειξε σε όλες μας πως πρέπει να είμαστε περήφανες για ό,τι έχουμε... και να ξέρουμε πως κάθε σώμα, έχει τα "προβλήματά" του.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Bella (@bellahadid) on

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση