ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Γιατί όλοι μιλάνε για το χρώμα του outfit της Kamala Harris

Ο λόγος που η εμφάνιση της Kamala Harris έγινε αντικείμενο συζήτησης

Δέσποινα Άσπρου

Η αλήθεια είναι πως η επιλογή της Kamala Harris για τη θέση της αντιπροέδρου των ΗΠΑ, στην περίπτωση που ο Joe Biden εκλεγεί πρόεδρος της χώρας, προκάλεσε έντονο ενδιαφέρον στα ΜΜΕ από την πρώτη κιόλας στιγμή που η απόφαση γνωστοποιήθηκε. Λίγες μέρες μετά και πιο συγκεκριμένα κατά την διάρκεια της εμφάνισής της στην Δημοκρατική Εθνική Συνέλευση, η ίδια κατάφερε να συζητηθεί έντονα εξαιτίας της στυλιστικής επιλογής της.

Πιο συγκεκριμένα, η Kamala επέλεξε να φορέσει ένα κουστούμι σε μοβ απόχρωση – επιλογή που σίγουρα δεν ήταν τυχαία.

 

Όπως είναι γνωστό, το 2016 η Hillary Clinton εμφανίστηκε στη Συνέλευση με λευκό σακάκι για να τιμήσει με αυτό τον τρόπο τις γυναίκες που κέρδισαν το δικαίωμα ψήφου. Με το χρώμα αυτό εμφανίστηκε και φέτος.

Το ίδιο χρώμα επιλέγουν συνήθως και οι υπόλοιπες κυρίες που δίνουν «το παρών» τους στην Συνέλευση ώστε να τιμήσουν τις γυναίκες που βρίσκονται στην εξουσία, και γενικότερα το γυναικείο κίνημα.

Πηγαίνοντας «κόντρα στην παράδοση», η Kamala φόρεσε μοβ – χρώμα που εκτός από έντονο, αντιπροσωπεύει και το κίνημα της Σουφραζέτας. Με την παλέτα χρωμάτων που επέλεξε, είναι ξεκάθαρο πως η Kamala έστειλε το μήνυμα πως η ίδια μπορεί να αναγνωρίζει την γυναικεία δύναμη, ωστόσο σκοπεύει να χαράξει την δική της πορεία.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kamala Harris (@kamalaharris) on

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kamala Harris (@kamalaharris) on

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X