ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

NEWS

newsroom must

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα.

Μετά και την εκκωφαντική απόφαση να αποχωρήσουν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, την συνέντευξη στην Oprah και τα όσα ειπώθηκαν στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου, το κλίμα μεταξύ βασιλικής οικογένειας και Harry-Meghan, είναι πιο ψυχρό από ποτέ.

Σε νέο δημοσίευμα, αναφέρεται η πρόθεση του πρίγκιπα Κάρολου (πατέρα του Harry) να απομακρύνει περισσότερο το ζευγάρι από το Παλάτι, έτσι ώστε να «σώσει» την μοναρχία.

Η βιογράφος Angela Levin, μίλησε στο talkRADIO, και αποκάλυψε ότι όλα δείχνουν πως ο πρίγκιπας Κάρολος θέλει να απομακρύνει τους Sussex από την βασιλική οικογένεια με απώτερο σκοπό να μειωθούν τα έξοδα του Παλατιού. Το σχέδιό του αφορά την κατανομή των εξόδων μόνο στα senior μέλη της οικογένειας που εργάζονται για την μοναρχία, αλλά και στα παιδιά τους.

Χαρακτηριστικά η ίδια είπε, «O πρίγκιπας Κάρολος ήθελε εδώ και πολύ καιρό να κόψει τα μέλη για να μειώσει τα έξοδα και να έχει ανθρώπους που αξίζουν τα χρήματα που παίρνουν από τους φορολογούμενους πολίτες. Υποθέτω αυτό σημαίνει ότι ο Harry και η Meghan θα απομακρυνθούν από μέλη της βασιλικής οικογένειας».

Επιπρόσθετα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Βασίλισσα άσκησε βέτο για συναισθηματικούς λόγους (είχε στηρίξει τον Harry πολλές φορές στο παρελθόν), αλλά ο Κάρολος είναι αμετακίνητος.

Σε τελευταία νέα, πλέον γνωρίζουμε ότι η βιογραφία του ζευγαριού με τίτλο “Finding Freedom” θα εμπεριέχει και κομμάτια από την συνέντευξη στην Oprah Winfrey και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 5 Αυγούστου, συμπεριλαμβανομένης και της συνεργασίας με το Netflix και Spotify.

 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ