ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Γιατρός βλέπει τις κόρες της μετά από 9 εβδομάδες

Ενα πολύ συγκινητικό βίντεο έρχεται από την Αγγλία

Αναμφίβολα το 2020 είναι μια χρονιά ιδιαίτερα περίεργη. Από τα πρόσφατα γεγονότα στην Αμερική στην πανδημία του κορωνοϊού.

Πολλοί άνθρωποι λόγο του ιού αναγκάστηκαν να αφήσουν τα σπίτια τους και πιο συγκεκριμένα οι επαγγελματίες υγείας. Σε ένα νέο βίντεο το οποίο κάνει τον γύρο του διαδικτύου βλέπουμε μια γιατρό να επιστρέφει στο σπίτι της μετά από 9 εβδομάδες και η συγκίνηση δεν κρύβεται.

Η Suzie Vaughan η οποία είναι και μητέρα επιστρέφει στην οικογένειά της στην Αγγλία και τις κόρες της μετά από 9 ολόκληρες εβδομάδες που εργαζόταν στο νοσοκομείο και πάλευε καθημερινά με τον κορωνοϊο.

Στο βίντεο οι κόρες της η 7χρονη Hettie και η 9χρονη Bella κάθονται και βλέπουν τηλεόραση στο σπίτι της αδελφής της Charlotte όπου έμεναν το διάστημα αυτό μέχρι που εμφανίζεται από πίσω τους η μητέρα τους.

Τα δύο κορίτσια ξεσπάνε σε κλάματα και αγκαλιάζουν την μητέρα τους. Η ίδια δήλωσε ότι «Ηταν απίστευτο όταν είδα τις κόρες μου και πάλι. Μου είχαν λείψει φρικτά. Επρεπε όμως να μείνω μακριά τους για να τις προστατέψω»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση