ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Γιατρός δείχνει πώς να απολυμαίνουμε τα ψώνια του σουπερμάρκετ

Πως είμαστε σίγουροι ότι είναι αρκετά καθαρά για να μπουν στο σπίτι μας;

Όσο η πανδημία του κορωνοϊού συνεχίζει να επεκτίνεται και να νοσούν άνθρωποι τόσο περισσότερο θα πρέπει να προσέχουμε την κάθε κίνηση που κάνουμε, να ακολουθούμε τις οδηγίες των αρμόδιων και να τηρούμε τους κανόνες υγιεινής.

Μπορεί να μένουμε σπίτι όμως κάποιες φορές είναι αναγκαίο να επισκεφτούμε υπεραγορές για τα ψώνια μας στο σπίτι. Μπορεί πλέον τα καταστήματα να έχουν λάβει επιπλέον μέτρα ασφάλειας για εμάς με γάντια μίας χρήσης και αντισηπτικά όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε πλήρως ασφαλείς στις αγορές μας.

Σε προηγούμενο άρθρο αναλύσαμε το τι πρέπει εμείς να κάνουμε επιστρέφοντας στο σπίτι για να προφυλαχτούμε από τον κορωνοϊό. Μερικά από τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε είναι να αφαιρέσουμε τα ρούχα και παπούτσια που φορούσαμε κατά την έξοδό μας και να τα πλύνουμε για να μην μολύνουμε τον σπίτι μας.

Τι γίνεται όμως με τις σακούλες γεμάτες ψώνια; Πως είμαστε σίγουροι ότι είναι αρκετά καθαρά για να μπουν στο σπίτι μας; Ποιος είναι ο τρόπος να τα απολυμάνουμε πριν τα τοποθετήσουμε στα ράφια και το ψυγείο μας;

Απαντήσεις σε όλα αυτά έρχεται να δώσει ένας γιατρός από τις ΗΠΑ, ο Jeffrey VanWingen ο οποίος μέσα από ένα βίντεο στο διαδίκτυο το οποίο έγινε viral εξηγεί αναλυτικά το σωστό τρόπο απολύμανσης των προϊόντων που μόλις αγοράσαμε.

Όπως αναφέρει αν είναι εφικτό είναι προτιμότερο τα ψώνια μας να μένουν για 3 ημέρες εκτός σπιτιού για παράδειγμα στο γκαράζ για να σκοτωθεί ο ιός. Αν όμως είναι απαραίτητο να μπούν στο σπίτι άμεσα και είναι προϊόντα τα οποία χρειάζονται ψυγείο μας δείχνει βήμα – βήμα την διαδικασία απολύμανσής τους.

Το σχετικό βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση