ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Γίνεται 54 χρονών σήμερα

Ποιος θα το πίστευε πως πριν από 54 χρόνια ακριβώς σε μια περιοχή της Λάρνακας οι ευτυχισμένοι γονείς Σοφία και Νέστορας θα έφερναν στον κόσμο ένα γλυκύτατο κοριτσάκι και θα του έδιναν το όνομα Άννα; Αυτό το κορίτσι ξεχώριζε από όλα τα άλλα, μιας και ο Θεός τού χάρισε ένα πολύ μεγάλο δώρο, να μπορεί να τραγουδάει και να αγγίζει τις καρδιές των ανθρώπων.

Το άστρο της έλαμψε και όλοι σήμερα γνωρίζουν μικροί και μεγάλοι την Άννα Βίσση. Σήμερα η απόλυτη σταρ κλείνει τα 54 χρόνια ευτυχισμένης ζωής και δεν έχει κανένα λόγο να το κρύβει, μιας και εδώ και καιρό έχει συμφιλιωθεί με τον χρόνο. Χαρακτηριστικά η ίδια πρόσφατα δήλωσε:«Είμαι καλά με τον εαυτό μου, αντιμετωπίζω με θάρρος το γεγονός ότι μεγαλώνω. Η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός».

Λαμπερή όσο ποτέ άλλοτε και διανύοντας την καλύτερη περίοδο της ζωής, της η Άννα Βίσση φαίνεται να διασκεδάζει και να απολαμβάνει το πέρασμα του χρόνου. Από πολύ νωρίς δεκάδες celebrities φίλοι της, αλλά και εκατοντάδες θαυμαστές της, έστειλαν τις ευχές τους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο tweeter.

Εμείς ευχόμαστε στην Άννα χρόνια πολλά και καλά, γεμάτα υγεία!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση