ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν είναι ντροπή να είσαι gay. Ντροπή είναι να…»

Δέσποινα Άσπρου

Λίγο μετά το τέλος του Voice στο οποίο συμμετείχε ως κριτής, ο Γιώργος Καπουτζίδης αποφάσισε να στείλει το δικό του μήνυμα.
Μιλώντας στο Lifo.gr ο γνωστός ηθοποιός, δημιουργός και παρουσιαστής εξέφρασε για ακόμα μία φορά τις απόψεις του περί ισότητας και ανθρώπινων δικαιωμάτων και κατάφερε να μας συγκινήσει όλους. Ας μην ξεχνάμε ότι γενικότερα ο Καπουτζίδης, είναι από τους καλλιτέχνες που επιθυμούν να κάνουν τον κόσμο καλύτερο, γι’ αυτό και δεν διστάζουν να τα πουν έξω από τα δόντια.

«Δεν πιστεύω ότι είναι θέμα ορατότητας. Πιστεύω ότι το να βγω και να μιλήσω εγώ, για το θέμα της δικής μου σεξουαλικότητας είναι αδιάφορο. Αυτό το οποίο εγώ οφείλω να πω, ως άνθρωπος της τηλεόρασης, και μ’ ενδιαφέρει πολύ περισσότερο, παρά μια ατάκα που θα καπελώσει το πραγματικό νόημα, είναι μια κουβέντα προς τους γονείς που έχουν παιδιά γκέι: να είναι περήφανοι για τα παιδιά τους, να τα αγαπάνε, να μην τα αφήνουν ανοχύρωτα στο μίσος και τη βλακεία που υπάρχει εκεί έξω. Να καταλάβουν ότι δεν είναι ντροπή να είσαι γκέι. Ντροπή είναι να είσαι τεμπέλης, να είσαι κουτσομπόλης και αχαΐρευτος, ντροπή είναι να μην προσπαθείς. Κι όταν βλέπετε στην τηλεόραση ή εκεί έξω ανόητους ανθρώπους να λένε χυδαία πράγματα, κλείστε την. Αυτά είναι ντροπή» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Μάλιστα, ο ίδιος συμπληρώνει: «Και κάτι ακόμη: στα παιδιά που περνάνε δύσκολα και ζόρικα, θέλω να τους πω μέσα από την καρδιά μου να μην αγχώνονται για τίποτα. Η ζωή είναι όμορφη και μπορείτε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Έχω κάνει πολλά όνειρά μου πραγματικότητα, έχω δώσει πολλή αγάπη, έχω πάρει πολλή αγάπη, περνάω όμορφα μέσα στη μέρα μου, έχω ανθρώπους που με αγαπάνε, φίλους, συνεργάτες. Μπορεί τώρα να πηγαίνετε στο σχολείο και να περνάτε δύσκολα, αλλά όλο αυτό θα αλλάξει. Αλλάζουν τα πράγματα. Στην τηλεόραση δεν θα σας το πει κανείς. Δώστε ελπίδα στον εαυτό σας, μη σταματάτε να κάνετε όνειρα, η ζωή είναι στα χέρια σας, όχι στα χέρια του bully της διπλανής τάξης. Και ζητήστε βοήθεια. Αυτό θέλω να πω σε γκέι αγόρια και γκέι κορίτσια, αυτό θέλω να πω στους γονείς τους και εύχομαι να περάσουν ωραία Χριστούγεννα».

Χωρίς καμία αμφιβολία, η συγκεκριμένη συνέντευξη του Γιώργου Καπουτζίδη, πρόκειται να σχολιαστεί έντονα. Αυτό όμως δεν αναιρεί το ότι σε όσα λέει έχει δίκιο. Το διαφορετικό δεν είναι ντροπή και όλοι πρέπει κάποια στιγμή να μάθουμε να το αποδεχόμαστε.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση