ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Γιώργος Κιμούλης: «Δεν είναι η ώρα να μιλήσω, θα επανέλθω σύντομα»

Η νέα δήλωση του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη

newsroom must

Μετά την αποκάλυψη της Ζέτας Δούκα ότι είχε υποστεί λεκτική, ψυχολογική και σωματική βία από τον Γιώργο Κιμούλη, πολλές γυναίκες αλλά και άντρες έχουν βγει να καταγγείλουν δημόσια τον ηθοποιό για τη συμπεριφορά του. Αν και οι καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αυξάνονται μέρα με την μέρα, μετά τις πρώτες δηλώσεις του, ο Κιμούλης αποφάσισε να μην επεκταθεί περαιτέρω.

Το πρωί της Τετάρτης 3 Φεβρουαρίου, στην εκπομπή “Happy Day” συζητήθηκε το θέμα των καταγγελιών στον χώρο της υποκριτικής και η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μια αποκάλυψη για τον Γιώργο Κιμούλη.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είπε: «Στην περίπτωση του κυρίου Κιμούλη, όπως θα θυμάστε, από την πρώτη στιγμή, ήθελε ο ίδιος να απαντήσει, ασχέτως αν μετά συνηγόρησαν πολλές ηθοποιοί εναντίον του και ίσως και ο ίδιος δε φανταζόταν την εξέλιξη που θα πάρει. Ο κύριος Κιμούλης ήταν πολύ ενεργός στο να απαντήσει και να πει τη δική του πλευρά το πρώτο 24ωρο, 48ωρο που υπήρχε μία καταγγελία της Ζέτας Δούκα. Μετά όταν άρχισαν να πληθαίνουν οι καταγγελίες εναντίον του, επέλεξε μια στάση σιωπής. Εμάς η δημοσιογράφος Βιβή Μπουγιούρα επικοινώνησε και προχθές μαζί του και της είπε πως “δεν είναι η ώρα να μιλήσω, θα επανέλθω σύντομα”».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση