ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Γιώργος Λιανός: Έγινε πατέρας για τέταρτη φορά

Σε πελάγη ευτυχίας ο παρουσιαστής, καθώς η σύντροφος του Κωνσταντίνα Καραλέξη έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτα τους

Χαρμόσυνα νέα για το ζευγάρι της ελληνικής showbiz, τον Γιώργο Λιανό και τη σύντροφο του Κωνσταντίνα Καραλέξη οι οποίοι έγιναν γονείς ενός υγιέστατου κοριτσιού.

Την είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο παρουσιαστής και τραγουδιστής μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής. Ο Γιώργος Λιανός, ο παρουσιαστής του Survivor αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Ελλάδα ενώ πριν από λίγες μέρες αποκάλυψε σε συνέντευξη του το όνομα που θα δώσουν στην κορούλα τους,Βαλέρια.

Ποια είναι η σύντροφος του παρουσιαστή; Η Κωνσταντίνα Καραλέξη δεν έχει καμία σχέση με τον κόσμο των media και της τηλεόρασης, αφού απέχει από αυτά και έχει επιλέξει να στέκεται στο πλάι του διακριτικά. Το ερωτευμένο ζευγάρι μπορεί να είναι αρκετά χρόνια μαζί, όμως οι δημόσιες εμφανίσεις του είναι μετρημένες καθώς όλα αυτά τα χρόνια προτιμούν να ζουν στιγμές ευτυχίας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, την πρώτη τους κοινή εμφάνιση την έκαναν στον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα, τον Σεπτέμβριο του 2018, στη Σίφνο.

Να σας θυμίσουμε πως ο γνωστός παρουσιαστής και τραγουδιστής έχει ακόμη τρία παιδιά από τον γάμο του με την Ανθή Ανδροτσάκη.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X