ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Γιώργος Παπαδόπουλος: Αποκαλύψεις για το φύλο του μωρού που περιμένουν

Η αγωνία του Κύπριου τραγουδιστή κορυφώνεται.

newsroom must

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Γιώργος Παπαδόπουλος με την σύζυγο του Γαλάτεια Βασιλειάδη, καθώς πρόσφατα αποκάλυψαν πως θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς.

Μάλιστα, την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο τραγουδιστής μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram κάνοντας post δύο τρυφερές φωτογραφίες, με την φουσκωμένη κοιλίτσα της συζύγου του, γράφοντας στη λεζάντα: '' Γράφουμε ιστορία ''.

Σε τηλεφωνική σύνδεση με την Ναταλία Γερμανού μας εξομολογήθηκε νέα γεγονότα για την πιο γλυκιά περίοδο της ζωής τους και αποκάλυψε πως το φύλο που θα έχει το μωράκι που περιμένουν, το γνωρίζουν προς το παρών μόνο οι νονές του παιδιού.

Αυτό βέβαια συμβαίνει επειδή προφανώς θα γίνει το περίφημο πάρτι αποκάλυψης φύλου που εκεί θα μάθει ο Γιώργος και η Γαλάτεια το φύλο που θα έχει το μωράκι τους.

Συγκεκριμένα δήλωσε πως: «Το φύλο δεν το ξέρουμε, το ξέρουν οι νονές. Το είδε ο γιατρός και το έστειλε με mail στις νονές για να μας κάνουν πάρτι. Αμερικανιές. Θα μας κάνουν πάρτι και θα μας αποκαλύψουν αν είναι κορίτσι η αγόρι. H Γαλάτεια ζήτησε μπαλόνια και γω τούρτα για να έχω κάτι να φάω. Η εγκυμοσύνη της Γαλάτειας είναι λίγο πιο δύσκολη από την πρώτη. Είναι αδιάθετη συνέχεια».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε και στον τρόπο που έμαθε ότι η σύζυγό του είναι έγκυος: «Την πρώτη φορά πήγε να δει την κολλητή της στο Λονδίνο. Πριν φύγει έβλεπα τα σημάδια και όταν πήγα να την πάρω στο αεροδρόμιο της είπα ότι είναι έγκυος. Μου έλεγε όχι και δεν έκανε τεστ. Μετά από μια βδομάδα της πήρα τεστ και βγήκε θετικό. Αυτή τη φορά, λόγω κορωνοϊού όλοι περνάμε δύσκολα και την είδα κάπως μια μέρα. Της λέω είσαι έγκυος και δεν το ξέρεις. Μου λέει “άσε μας” αλλά έκανε τεστ και ήταν. Παραδίδω μαθήματα».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση