ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

GNTM 3: Αυτοί είναι οι 4 φιναλίστ του reality

Όλα μπορούν να αλλάξουν όμως αφού θα δούμε την είσοδο τεσσάρων παλιών παικτών.

newsroom must

Στο φετινό GNTM τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα από άλλες φορές αφού προστέθηκαν αγόρια στο παιχνίδι και όσοι το παρακολουθείτε θα καταλάβατε ότι μέχρι στιγμής τα πάνε καλύτερα στις δοκιμασίες από τα κορίτσια.

Μέχρι στιγμής μόνο δύο φορές έχει πάρει τη δουλειά κάποιο από τα κορίτσια - η Μαριαγάπη και η Λία- αλλά στο επεισόδιο της Δευτέρας ίσως αλλάξουν τα δεδομένα. Ο λόγος είναι η επιστροφή των τεσσάρων παλιών παικτών, Ξένια, ο Εμάνουελ, ο Ηρακλής και η Παρασκευή.

Σύμφωνα με ελληνικές ιστοσελίδες και τις πηγές τους, στον τελικό που θα δούμε σε ένα περίπου μήνα από τώρα στο GNTM 3 θα διεκδικήσουν θέση τέσσερις άντρες.

Για το μεγάλο έπαθλο θα δοκιμαστούν ο Αιμιλιάνο, που μέχρι στιγμής έχει προβάδισμα στις καλύτερες φωτό, ο Edward, ο Ανδρέας αλλά και ο Ηρακλής που μπαίνει ξανά στο παιχνίδι.







Τα έπαθλα του GNTM 3
Ο νικητής θα έχει ένα διετές συμβόλαιο με ένα από τα καλύτερα πρακτορεία μόδας στον κόσμο, το Elite Models -στο οποίο είναι και η Kendall Jenner- , ένα αυτοκίνητο, κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ αλλά και 50.000 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X