ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

GNTM 3: Η σοκαριστική αποχώρηση του Ηρακλή

Καλύτερη φωτογραφία έλαβε η Μαριαγάπη

newsroom must

Άλλο ένα επεισόδιο του GNTM τελείωσε και όπως πάντα μας άφησε άφωνους αφού πραγματικά κανένας δεν περίμενε ότι ο Ηρακλής το άτομο το οποίο έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση μέσα στο παιχνίδι από τις audition ακόμα θα αποχωρούσε τόσο γρήγορα και μάλιστα ένα μόλις βήμα πριν την δεκάδα του διαγωνισμού.

O Ηρακλής ο οποίος ήταν υποψήφιος και χθες με τον Εμάνουελ για αποχώρηση δεν τα πήγε καλά στην φωτογράφιση με αποτέλεσμα να βρεθεί στους bottom 2 με τον καλό του φίλο Αιμιλιάνο.

Τελικά η Καγιά ανακοίνωσε την αποχώρηση του Ηρακλή αφήνοντας τόσο τους παίχτες όσο και εμάς με το στόμα ανοιχτό αφού από την αρχή ήταν ένα από τα πολύ δυνατά χαρτιά του διαγωνισμού και οι περισσότεροι μιλούσαν για τον νικητή του GNTM.

Από την άλλη καλύτερη φωτογραφία έλαβε η Μαριαγάπη και έγινε έτσι το πρώτο κορίτσι του διαγωνισμού που «πήρε την δουλειά».
Η φωτογράφιση ήταν αρκετά απαιτητική με τους παίχτες να καλούνται να φωτογραφηθούν με ένα αλεξίπτωτο ανοιχτό και δυνατό αέρα να τους σπρώχνει προς τα πίσω που έκανε τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X