ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

GNTM 3: Ο Παναγιώτης Πέτσας μίλησε για τότε που ήταν 130 κιλά

Σίγουρα η αντιμετώπιση των ανθρώπων άλλαξε

O Παναγιώτης Πέτσας είναι ο πρώτος άντρας που αποχώρησε από το φετινό GNTM. Αν και η αλήθεια είναι ότι ξεκίνησε πολύ δυναμικά στον διαγωνισμό και ήταν ένα από τα φαβορί δεν κατάφερε να προχωρήσει μετά την δοκιμασία με τις κατσαρίδες και την φωτογράφιση της «Ξεπεσμένης αριστοκρατίας».

Όταν τον είδαμε πρώτη φορά στις audition μας έκανε εντύπωση η δήλωσή του ότι υπήρξε υπέρβαρος και κατάφερε να χάσει τα κιλά που είχε. Το σώμα του δεν έδειχνε σημάδια ατόμου που είχε χάσει πολλά κιλά έτσι όταν βρέθηκε στην «Φωλιά των Κου Κου» μετά την αποχώρησή του είχε τον χρόνο να πει λίγα περισσότερα για την μεγάλη του αλλαγή.

Όπως αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής είχε φτάσει τα 130 κιλά μέχρι που αποφάσισε να διώξει τα περιττά κιλά και αλλάξει τις συνήθειές του.

«Ήμουν 130 κιλά. Ήταν κάτι που μου άλλαξε όλη τη ζωή. Έχω γενικά baby face και με το που αδυνάτισα φάνηκαν οι γωνίες, τα ζυγωματικά κλπ… Αποφάσισα να μπω σε αυτό το τρυπάκι και να αλλάξω όλη μου τη ζωή, να φτιάξω όλη μου την κατάσταση, να αρχίσω γυμναστική, διατροφή κλπ. Και πείσμωσα και όσο πήγαινε έβλεπα τα αποτελέσματα και έλεγα “θέλω κι άλλο, να γίνω η καλύτερη έκδοση του εαυτού μου”. Δεν το έκανα για τα κορίτσια, το έκανα για τον εαυτό μου γιατί ήθελα να το αλλάξω αυτό. Σίγουρα η αντιμετώπιση των ανθρώπων άλλαξε. Με το που ξεκίνησα να κάνω γυμναστική και διατροφή και άρχισα να βλέπω βελτίωση στον οργανισμό μου και στον εαυτό μου, άρχιζαν να αλλάζουν πολλά πράγματα, αντοχές, ενέργεια, ήταν όλα πολύ καλύτερα. Πριν ήμουν πιο κλειστός, αλλά μετά αυξήθηκε η αυτοπεποίθησή μου» είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση