ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

GNTM 3: Το πρώτο αγόρι αποχώρησε από το παιχνίδι

Ένα από τα φαβορί των οντισιόν είναι πλέον εκτός παιχνιδιού

Η χθεσινή δοκιμασία του GNTM ήταν σίγουρα ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική καθώς οι παίχτες "αναγκάστηκαν" να φωτογραφηθούν με ζωύφια στο πρόσωπό τους σε ένα κόνσεπτ που έγινε στον φακό του Αποστόλη Κουκουσά.

Κατά την διάρκεια του επεισοδίου, είδαμε αρκετούς συμμετέχοντες να αντιμετωπίζουν τους φόβους τους και να φωτογραφίζονται με κατσαρίδες και διάφορα έντομα, σε ένα… τρομακτικό και άβολο περιβάλον. Και ενώ σίγουρα εμείς αντιλαμβανόμαστε την δυσκολία της κατάστασης, η κριτική επιτροπή αποφάσισε πως ο παίχτης που δεν έπρεπε να αποχωρήσει ήταν ο Παναγιώτης Πέτσας.... ο οποίος χρειάστηκε να φωτογραφηθεί με κατσαρίδες στο πρόσωπό του.

Για την ιστορία να πούμε πως όταν η Βίκυ γνωστοποίησε το αποτέλεσμα, οι περισσότεροι από τους διαγωνιζόμενους ενθουσιάστηκαν και ο Εμιλιάνο δεν δίστασε να βγάλει και... κραυγή πανηγυρισμού.

Λίγο μετά από την αποχώρησή του, ο Παναγιώτης έκανε μια ξεχωριστή ανάρτηση στο Instagram. Δημοσιεύοντας μια εικόνα του, ο Παναγιώτης έγραψε: "I’M BACK . #gntm3 Ευχαριστώ πολύ για την στήριξη και τα υπέροχα μηνύματα που μου έχετε στείλει. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που μου έδωσαν την ευκαιρία να το ζήσω όλο αυτό και μου έμαθαν τόσα πράγματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση